Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť je Among the Living mírným zklamáním, čtyřhvězdí si však zaslouží vzhledem k letošní bídě. Největší frajeři a mí oblíbenci Bustillo and Maury se podle mě ve svém novém počinu drží lehce na uzdě. Zdaleka se nejedná o žádný gore fest, většina úmrtí je mimo záběr,což je hned první mínus, takže, co se týká gore jsem velmi zklamaný a také se mi příliš nezamlouval look a technická stránka, to mi přišlo trošku oldschool na dnešní dobu, ale na druhou stranu atmosféra, napětí šlape solidně, potěší i slizký záporák, který je slušný magor a samotné Nightmare finále je jen třešničkou na dortu. 70% Mohli více přitlačit na pilu a byl bych šťastnější. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nemám nejmenší problém se strukturou (explicitní intro, spíše thrillerové první dvě třetiny spoléhající na náznaky a závěrečné řádění olysalého běláska), ale co dělat, když právě v té nejrozsáhlejší pasáži je pro Francouze budování napětí španělskou vesnicí a s blížícím se koncem vzrůstající počet nonsensů dává pocit, že za scénářem stojí slohová poluce čtrnáctiletého chlapce? Skutečnosti, že se policisté chovají jako vyučení instalatéři, co jsou první den v novém zaměstnání či že rodiče s vetřelcem v domě nijak neřeší, že mají dítě v postýlce, jsou jen špičkou ledovce a těch pár jednotlivostí spjatých s bizarními hrátkami přerostlého kloučka bez zvonečku už jen stěží napravuje celkový obraz.. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako To, pokračuje to už méně jako To a to tak, že je to zralé na vypnutí, ale v posledních třiceti minutách se vám náhle zjeví uprostřed obýváku zcela nahý alopecijní mutant mávající dvoucentimetrovým hovadem, co vám dá ocumlat a sežrat svou čtyřicet osmičku nohu, kterážto naprostá úchylárna přinutí nejednoho „sofistikovaného odborníka“ zběsile masturbovat. Psychicky zdravý jedinec, co po večerech nepije mamince z lékárničky Solutan, však jen pokrčí rameny, řekne „hm“ a skákne si raději utýrat nějakého loztomilouškého domácího mazlíčka. Je docela škoda, že to ti žabožrouti udělali o padesát čtyři minut delší, než by se slušelo. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

První hodina mne tedy ani trochu nezaujala. Jelikož jsou však 2/3 filmu o ničem, zbylá třetina již nemá tolik prostoru k zlepšování. To se však přeci jen vcelku zdařilo konec se již dal se zájmem dodívat. Nahý mutant byl nadmíru znepokojivou postavou a z jeho řádění, které si sám velice vychutnával, se ježily chlupy po těle. I když to mé dojmy mírně zlepšilo, stále to bylo dost prapodivné a nedomyšlené. Finále navíc nepřesvědčivé a já doposud svádím vnitřní boj zda udělit 2 nebo 3 hvězdy. 50% PS: Režie má zřejmě nějaký problém s policií, neboť zde opět napáchali více škody než užitku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Páni kluci v drsnější verzi? Ani ne, spíše tři spratci. A to je přesně důvod, proč se z filmu vytratilo napětí. Může se člověk bát o hlavní postavy, když jsou to fakani, co si žádné slitování nezaslouží? Jistěže ne. Tihle grázlící způsobí svým hovadským chováním smrt nevinných. Budiž. Jenže to není balada, a tak hlavní viník je nepotrestán. Možná, že trest spočívá ve zpytování svědomí (v baladách někdy krutější než samotná smrt, např. klasický Vodník či Svatební košile). Jenže tenhle fracek ho asi ani nemá. Jeho povzdechnutí u hrobu oběti, kterou do všeho zatáhl, moc sebezpytně nevypadá. Gore ucházející, byť kamera se často odvrací. Až v závěru dojde na malý masomlejn, jenže useknutá huba je hodně gumová. Takže atmosféra vlažná, gore průměrné a konec neutěšený. Líbila se mi klouzavá kamera, hudba a odvaha zatáhnout do brutálních scén i malé děti. Snadno zapomenutelný mírný nadprůměr. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno