Reklama

Reklama

3 dny na zabití

  • USA 3 Days to Kill (více)
Trailer 2

Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej – své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec. (Bioscop)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (459)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už to budú roky, čo som nevidel K. Costnera v tak sympatickej roli. Možno ani nie tak roli , ako sympaticky tu vyzerá a pôsobí. Asi starne do krásy ako Sean Connery... Akoby sa pýtal opäť na vrchol popularity a ja mu to zo srdca prajem. Akčné scény a hlavne súboje majú šťavu, sú chytľavé a čo je najdôležitejšie - vtipný tón a použité hlášky filmu naozaj sedia. Kombinácia života umierajúceho agenta a záchrana rodinného života sa vydarila a film mi príjemne zbehol. Na C. Nielsen začínajú byť pribúdajúce roky viditeľné, ale dobrá správa je, že z malej kovbojskej slečny H. Steinfeldovej vyrastá sympatická a talentovaná herečka. Režisér, ktorý takmer zabil sériu Terminátora zvládol túto kombináciu thrilleru a komédie podstatne lepšie. K. Costnerovi prajem, aby sa po tomto odpichol k niečomu nezabudnuteľnému. 80%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jako to blůčko stálo kilo, takže mě to zase tolik netankuje, ale stejně. Co to ku*va bylo? McGho rukopis zabitej prasáckým střihačem, Costner ze sebe dvě hodiny dělá senilního idiota a scénář psal Besson na záchodě na prázdný ruličky od hajzlpapíru. Plus k tomu ke všemu ta přehrávající blbka Amber a její oslňující přehlídka paruk. Anebo už odteď po Montage of Heck s Cobainem nebude žádnej další film dost dobrej? Tak to mám asi docela problém. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Kosťa měl na rozdíl od 96 Liamových hodin podstatně více času, ale využít je zkrátka nedokázal. Co se týče akční linie, moc si toho člověk neužije. Styl ala superagent vejde do pokoje plného gangsterů, střih, všichni pobiti a on nad nimi s rýmou je dosti nevyhovující. Dočkáme se zde pouze dvou kontaktních soubojů. Co se týče auto honičky prakticky věrnà kopie Paříž - rychlá auta - němci padouši - Besson, kdepak jsme to už jen viděli? Poslední nedílnou součástí je linie s dcerunkou,fialovým kolem a s tím spojené rádoby vtipné situace s výslechy a nablblým zvoněním v telefonu. Je to zkrátka prapodivná koláž smíchané akce a komedie. Slabé dvě hvězdice. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Pozor tato recenze bude propojena s dalšími dvěma filmy. Měl sem pouhé tři dny, tři dny na to abych zhlédl tři filmy, se třema starcema kteří si asi něco chtěli dokázat, tři dny než mně Kevin Costner zabije, takže tohle je poslední recenze, na poslední film.----------A zase CIA !!! Sakra pro ni dneska už dělá každý druhý, ale před tímhle filmem sem byl jistým člověk varován, jehož jméno zůstane v utajení kvůli CIA a nikdy bych to jméno neprozradil, (Verbal), a ten "neznámý člověk" mi říkal, že je to prej hrozná blbost a že ta malá pizda (dcera hlavního hrdiny) je příšerná a kdesi cosi. Tomu varování sem se vysmál, však co bych to byl člověka, kdybych nedal toho co dělal Osobního Strážce a po půlnoci Tančil s vlčaty, charisma má a furt je k světu. No asi sem to varování měl brát víc vážně, ono né že by to bylo doslova špatný, když dojde na ruční souboje, tak je to docela napínavý a hezky se na to kouká, ale to střílení z těch pistolí, je trošku.......no hodně nudné. Přitom ten úvod naznačoval, že to bude další koule rvoucí film, jeden ze záporáků Albín, byl na tolik slizký že sem si myslel, že se svlíkne z kůže a že se po zemi začne plazit a syčet. A přestože v jiných filmech Gunman, November Man a Jack Ryan Shadow Recruit, tu romantickou složku vnímám pozitivně a vychvaluji si, jak že ten hrdina má někoho za koho bojuje a že mu tedy na té dívce/dceři nebo osudové ženě záleží, tak tady je to s Ethanovou dcerou trošku........no opravdu otravné, ano sice se tím vyvolá několik komických scén a lhal bych kdybych se u toho neuchechtl, ale prostě ty přechody z akčního filmu do rodinné komedie, my přišli prostě násilně udělané. Jo Kevin hraje dobře, má dobrý hlášky to jak řešil co je strniště a co knírek, bylo vtipný a záporáci se opravdu snaží, ale chybělo tomu co měl November Man, né né nemyslím R a několik krvavých cákanců, byl to asi zajímavý příběh, drsný hrdina a celkové napětí od začátku do konce. Takže je škoda že tomuhle filmu, musím udělit hodnocení, jaké mu dám, ale měl sem tři dny, na tři filmy, takže sem tuhle výzvu splnil, teď jenom musím vyřešit, proč mám na sobě tu červenou tečku, která mi běhá po hrudi........... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

3 dny na zabití není obyčejná akční tuctovka jako mnoho podobných filmů, naopak tento film má takové to svoje kouzlo, kterým se odlišuje od ostatních. Je zde mnoho skvělých scén, které doplňují ten akční příběh. Například, když Costner má v bytě Afričany a normálně si tam vodí zajatce před tím malým černouškem. Nebo když učí dospělou holku jezdit na kole. Či parádní scéna, kdy se jeho dceru na diskotéce snaží znásilnit a on tam přijde a rozkope všem držky :-D Takže pochvala Lucu Bessonovi za skvělý scénář a režisérovi McG za velice dobrou režii. Výborný herecký výkon předvedl Kevin Costner, dobrá byla i Amber Heard, ale ta spíš hlavně svou krásou, zas tolik tady nehrála. Film má zde pouze 61%, myslím, že by si určitě zasloužil více. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (9)

  • Některé scény byly natočeny v nových filmových studií Cité du Cinéma založené Lucem Bessonem v Saint-Denis ve Francii, jiné pak srbském Bělehradě. (007.)
  • Natáčelo se od sedmého ledna do konce dubna roku 2013. (Hal_Moore)
  • Telefonní budky v Bělehradu jsou na platební karty a ne na drobné. (Hal_Moore)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (více)

Reklama

Reklama