Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem tady tvrdil, že mi idiotský humor rozhodně není cizí. A proto je pro mě Pekelná výzva naprostou povinností. Jsou tam prasárny, ubližování, ponižování, žraní sraček a k tomu všechny ty trotly parádně usazuje překvapivě vtipná a pohotová Pazderková. Chápu to nízké hodnocení, ale pro mě je to prostě paráda. 90% ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou fajn, lidi si nekoupíš... V téhle televizní parádě je k vidění parta retardů, kteří si neumí spočítat, že by se jim mnohem víc vyplatilo jít házet lopatou, když jsou jejich znalosti leckdy pod úrovní absolventa zvláštní školy a tak pro pár šušňů baví národ podobně založených inteligentů s povděkem sledujících, jak hluboko lze klesnout... ()

Reklama

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak přesně takovouto blbost jsem očekával... Pětice vyvolených si v "soutěži" plácá o obličej dorty, občas se píchne o kaktus a jindy si dokonce dá pořádnou pecku gumičkou do obličeje atd.. Jako co je na tom zábavného? Komentátorka se tváří rádoby intelektuálně a moc jí to nejde. Prostě toto mne fakt nebavilo a dávám rovnou odpad. ()

Milda003 odpad!

všechny recenze uživatele

Iva Pazderková všude hlásala jak jí vadí, že její show na stojáka lidi berou jako její hlavní "projekt", že je to i herečka a blablabla, což jsem chápal - taky by mi to vadilo. Ovšem proč do tohoto pořadu šla to je mi nejasné, tím si reputaci nezlepší... Sice jí už nebudou říkat "blbá blondynka ze stojáka" ale namísto toho snad jen "blbá Pazderková" ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takový malý český Fear Factor, vedený bez velkých gest a rozpočtu typicky českou cestou podle hesla mučeníčko, to je moje potěšeníčko. Velmi komornímu prostředí vévodí jako maják (všeho jiného kromě naděje) Iva Pazderková, která trousí na adresu soutěžících komentáře správně na hraně nevinné, téměř kamarádské, vtipné urážlivosti, a navíc je hojně doplňuje podezřele často vtipnými slovními hříčkami se zadávanými otázkami nebo odpověďmi soutěžících (na které se skutečně namnoze nedá připravit:)). Ne že bych se každý týden tetelil v očekávání dalšího dílu, ale jednou do měsíce žádný problém... rozhodně mě to těší víc než třeba taková Hodina Pravdy na ČT;) A vlastně proč ne, na červenou to má. 70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama