Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Budovat atmosféru strachu a nejistoty Garcíovi moc nejde, tudíž pomalejší první polovina je jen stokrát viděné sterilní a nefunkční klišé o tom, jak parta hrdinů uvízne v chatě v lesích / kolumbijském domu hrůzy. Jakmile se ale rozdají karty a začne se něco dít, tak film docela baví. Nad vodou ho drží ok technická stránka, kvalitní gore a hlavně zábavný nápad, že tělo posedlé démonem nemožno zabít, protože potom by posedl vás. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná o bubákovi, která se vizuálně zhlédla v asijské produkce, Evil Dead, Vymítači ďábla a rozličných bubufilmech posledních let. Nevadilo by mi to tolik, jako že postavy jsou krajně nesympatické, a tak si celou dobu přejete, aby zhebly do jedné. Záběry starého domu jsou velmi působivé, což ke spokojenosti nestačí. Hovadské chování postav (jet zakázanou cestou, přes zákaz se toulat po domě, bezhlavě se pokusit odhalit tajemství...) je sice pochopitelné - o čem by pak film byl - jenže s kým se pak má divák ztotožnit, o koho se bát? Správně, o nikoho. Z pohledu balady vina-trest je splněno. Jestli ale tenhle typ filmu přesvědčí diváka o jisté zodpovědnosti v určitých situacích, pochybuji. Není mrazivá atmosféra ani řádný masomlejn...cesta snímku vede kdesi uprostřed...2,5* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zchátralý barák, kletba, démon.. Připomíná vám to něco ? Zpočátku to vypadá jako bratříček filmů Case 39 či Orphan, ale všímavý divák časem zjistí, že The Damned má daleko blíže k Evil Dead svým lookem i pojetím. Za mě tedy slušně atmosférická démonická jízda podpořena slušným 5 miliónovým rozpočtem, kde nechybí i slušné gore. Ke konci jsem téměř nedýchal, takže 4* s radostí přihodím, vzhledem k letošní bídě. 70% PS: Druury by měl přestat koukat na horory a sledovat raději dramata. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vo veľkej produkcii typu Sinister, sme sa mohli dočkať kvalitného strašidelného hororu o čarodejnici, ktorú nejde zabiť. To by ju ale nemohol režírovať amatér, čo aj z tej hellraiserovskej série, dokázal natočiť presne ten najväčší shit. A nemohol by mať k dispozícii rozpočet 6 euro a nemohol by tam obsadiť nudných televíznych hercov. Skrátka a dobre, keby ten námet dostal na starosť niekto iný, bolo by to fajn. Takto sterilných 65%, aj to zo slabosti pre subžáner ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem i v pokušení dát 5*, protože mi to fakt sedlo, lijavec, tajemný barák, zvědaví návštěvníci, kteří si dělají, co chtějí (a pak ať si prostě následky nesou sami).. trochu mi to připomnělo V temném lese, ale zdejší zamčená princezna je trošku od rány, trošku hodně víc.. Pak se na jednotlivé účastníky zájezdu dozvíte samé pěkné věci, každý má nějaké své tajemství, které se provalí, než dotyčný natáhne brka. Že by spoiler? Ale jděte, o to v tomhle hororu jde, že se počty rapidně snižují, až se.. sníží ;-). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama