Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá sa, že Craig Daniels (Pat Healy) má jeden z tých horších dní, do ktorého sa nikto nechce ráno zobudiť. V peňaženke má posledných dvadsať dolárov, niekoľko mesiacov je pozadu s nájmom a navyše ho čaká v práci namiesto povýšenia prepustenie kôli znižovaniu stavov. To by sa možno ešte dalo zvládnuť, ale doma má manželku s 15-mesačným synom, čo už problém je. Po tom, čo sa od svojho šéfa dozvie, že je prepustený, zájde popremýšľať nad svojou situáciou ''na jedno'' do ned'alekého baru, kde stretne starého kamoša Vincea (Ethan Embry), s ktorým sa nevidel už od strednej. Ako tak popíjajú, pozornosti im neunikne zabávajúci sa manželský pár, Colin (David Koechner) a Violet (Sara Paxton), ktorí veselo rozhadzujú nadmernými sumami peňazí. Ked' ich Colin pozve na pohárik a neskôr požiada, aby sa k nim i pripojili, naskytne sa im obom šanca, ako rýchlo a ľahko zbohatnúť... (sochoking)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (79)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau!!! Brutální, nekonvenční a vcelku zábavný snímek z řady kousků : "Co vše uděláš za prachy"? Dva přátelé, bohatý pár a řada úkolů, kde nechybí vtipné, brutální či nechutné sázky. Z přátel se stávají nepřátelé a tak nejdou daleko pro podvádění, aby vyhráli nějakou vyšší částku. Skvěle jsem bavil, úkolům nechyběla originalita ani brutalita. U jednoho mi bylo docela nepříjemně. Krásna Sára Paxton, na kterou bych koukal ve dne v noci a v neposlední řadě špetka humoru, který film rozhodně posouvá ještě o něco výš. Film utekl jako voda a určitě se někdy rád vrátím k druhé projekci. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už tady zaznělo, že je to podobné oboum Třináctkám, jak thajskému originálu, tak pochopitelně americkému remaku, ale tady, narozdí od obou zmíněných titulů, není žádná společnost, která by podobnou zvrácenou hru financovala, ale manželský pár, který se chce bavit. A ani úkoly nejsou tak drsné, ale v tomto případě to nebylo na škodu věci. Je to pojaté více civilněji a udržuje si to lehký nádech černého humoru, který tomu slušel. A fajn byli i relativně neznámí herci. Konec se dal tak nějak předpokládat a člověk mohl jen hádat, kdo z koho, ale to mi celkový dobrý dojem nezkazilo. 70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ČLOVĚK MUSÍ PŘIJÍT S NĚČÍM NEKONVENČNÍM. TAK JSME S VIOLET VYMYSLELI FAKT BEZKONKURENČNÍ NOC. NAJÍT PÁR LOSERŮ, DÁT JIM TROCHU PENĚZ A BAVIT SE TÍM, JAK SE PONIŽUJÍ...“ /// Na to, že to nemá ani hodinu a půl, se to kurevsky dlouho rozjíždí. Pak přichází zábava ve stylu reality šou, ve který jde vo prachy až v první řadě, a kterou už si Amíci stihli i rýmejknout. Jen tady je to jeden na jednoho, bez pravidel a se dvěma otázkama: ,,co mám udělat a za kolik“. Jednohubka s trochou (ale fakt maličko) hnusu, humoru, napětí, psychologie, s minimem překvapení… prostě laciná zábava, která možná neurazí, ale mě nějak nenadchla. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pochopím, proč vobčas mívám v obejváku nasráno. 2.) Mám jít na pařbu s Peťou Kellnerem. 3.) Thx za titule ,,santiamen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

juta 

všechny recenze uživatele

Laciná zábava je tak trochu mimo běžné koště. Nevím zda se může pokládat za komedii, nebo thriller. Je tu bohatej chlápek, který má spoustu peněz, také je v plánu rozdat a ti, kteří je chtějí, tak pro to musí něco udělat a jak je zvykem, tak se zvyšující se částkou se zvyšuje i obtížnost úkolů. Úplně mi to nesedlo, působilo to na mě až moc nerealisticky. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Další z variací na téma, co je člověk ochoten udělat pro pár (nebo pro trochu víc) babek. Samozřejmě je jasné, že lidi jsou pro prachy schopný všeho: ztratit sebe sama, ideály i zábrany. Film postupně graduje a vy jen čekáte, co bude dalším úkolem za dvacet tisíc doláčů. Poslední (nebo ne, předposlední je ještě hnusnější) scéna s malíčkem stojí zato. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Colin (David Koechner) zmíní, že má v domě celou lékárnu, že má bratra lékárníka, šlo o fakt. Bratr Davida Koechnera v době natáčení filmu skutečně jako lékárník pracoval. (vojacekr)

Reklama

Reklama