Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď raz lesba, tak furt lesba. To by mali mať dievčatá milujúce rovnaké pohlavie na pamäti. Lebo keď už nestačia prsty a jazýček a je potreba vtákov, môže sa stať to, čo sa stane v tomto podarenom filmíku. Samozrejme, ale len vo filme(?). David C., kráľ venerického hororu, by z tohto diela pociťoval určitú radosť. No pretože pozerať sa na postupný rozpad ( rozklad ) tela a duše, je práve šálka jeho čaju. A či budú mať určitú radosť aj samotný ( fajnšmekerský ) diváci? Ak sa nepobľujú z niektorých záberov ( tí imúnnejší sa len radostne pousmejú ), tak potom samozrejme áno. Škoda len toho utrhnutého záveru a aspoň čiastočne vysvetlených udalostí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nespěte s náhodnými cizinci děvčata, protože by jste se mohly změnit v odpornou olezlou stvůru s vražednejma sklonama. No.............ne že by to nešlo i bez nezávaznýho sexu. :D Celkem slušný tempo, parádně ztvárněná proměna a překvapivě dost dobře zahraný, ačkoliv mi hlavní hrdinka zprvu vůbec neseděla. Malej, ale solidní horor. 60% ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný, ale nic dalšího na tom dobrého není. Herci jsou snad nejhorší co jsem kdy viděla (nebo alespoň za hodně dlouhou dobu, protože horší výkon nepamatuju). Konec je fakt k popukání... nebo spíš k pláči... co má kdo radši. No, naštěstí je to docela krátké, takže se člověk nestihne nudit, i přes tu hrůzu, co vidí :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se těšil, jak zde s hrdostí vystavím 5 hvězdiček a podpořím po dlouhé době nějaký nechutnější horor. Bohužel posledních 20 minut mi zkazilo náladu. Veškerá ta nepříjemná a trochu tajemná atmosféra se postupně vytratí pod množstvím debilit a divného chování, což je nesmírná škoda. Otázka, která mi šla neustále na jazyk, jestli je člověk schopen odhodit pud sebezáchovy a řešit si své osobní problémy, zatímco očividně umírá a akutně potřebuje ambulantní péči. Mrknu asi i na Thanatomorfózu, protože námět je to zajímavý. 60% ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem slibně. Nejdříve to bylo takové "zajímavé" a hlavně vás dál zajímá co se bude dít s hlavní postavou. To asi měl být účel a taky se to splnilo. Jenže pak se to začalo tak trošku zhoršovat až se to na konci vážně zvrtlo. Ano, tím koncem myslím poslední minutu. Debilněji ten konec snad ani vymyslet nemohli! Myslím že kdyby film skončil jen o minutu dřív tak bych dal o hvězdičku víc. Konec mě zklamal z toho důvodu, že celý film se vyvíjí zajímavě a zajímá vás co se stane dál. Jaký konec čeká hlavní postavu atd. Jenže oni z ní nakonec udělají pitomou...! No, shlédněte film a asi mě pochopíte i když jste dali vyšší hodnocení než já. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama