Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Contracted: Phase II sa začína tam, kde sa prvý film skončil. Riley (Matt Mercer) sa snaží nájsť človeka, ktorý je za prepuknutie nákazy zodpovedný, aby tak mohol zabrániť jej ďalšiemu šíreniu. Problémom je, že známky vírusu sa začínajú prejavovať na jeho blízkych i na ňom samom. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Výrazně nechutnější než jednička - hlavní postava si z těla nožem na koberce vyřezává červy, krvácí z nosu do jídla, které nevědomky sní jeho těhotná sestra... jako by se film v těch nechuťárnách přímo vyžíval - několikrát mi u toho bylo na zvracení a nechápu, komu se tohle může líbit. (Mimochodem nechápu i, jak by mu ta holka v jedničce mohla tak hluboko rozdrápat záda, když jí samy od sebe odpadávaly nehty - jeden nehet si ostatně i Riley vytahuje z rány - další ultra hnusná scéna pro otrlého diváka, která navíc nedává smysl, podobně jako víc věcí v tom filmu). Celé je to navíc příšerná nuda a navzdory krátké stopáži se to táhne neskutečně, hlavní záporák je absolutně nezajímavý a klišoidní, a stejně jsem moc nepochopil, kde se vzala ta věc, kterou začal šířit, a co to vůbec bylo zač. A stejně jako jednička je to obsazeno samými no name herci, s povětšinou nevalnými hereckými výkony (za všechny "vede" ten tragický tlusťoch, co prodává drogy a co byl i v jedničce), nemluvě o tom, že Matt Mercer v hlavní roli vypadá jinak než v jedničce, protože oba filmy dělí dva roky a je to na něm prostě znát. Když to shrnu, ten film je podle mě dementní sračka a veskrze ztráta času. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pro mě zajímavé překvapení, jelikož jsem vůbec nevěděl o tom, že se nějaké pokračování vůbec chystá. Co se týče filmu samotného to už takové překvapení není. Pokračuje přesně tam, kde skončil jeho předchůdce a doplňuje info o záhadné nákaze, která vyrábí červíky v pipinách apod. Sledujeme Týpka, který se po nevydařeném šuku začne taky rozkládat a nakážet další a další, aby se z toho později (možná Phase3) stala globální katastrofa. Jinak je film celkem povedený. Potěší nějaké to loupání, opadávání, prskání, grcání a další takové mňamky. Také pěkné masky a krátká stopáž. Kdyby nabídl ještě něco víc, mohli jsme mít horor jak se patří, takhle zůstává stejný, možná trošku lepší než jeho tatínek. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Contracted: Phase II" je plnohodnotné pokračovanie o hlupákovi, ktorému premýšľanie rozumom prišlo natoľko zbytočné, že sa pri nadievaní "pouličnej" lezby ani neunúval namáhať rohovky, aby sa presvedčil, do akej rozpálenej trúby pchá svoj malý párok. No a keď sa rozhodol, že oželie aj samotný smrad z kundy, ktorý bol cítiť až k susedom od Hanušovic, len aby si konečne po roku a pol vrzol, začína si uvedomovať, že tento krát ho postihla omnoho závažnejšia infekcia ako je A.I.D.S. Podarí sa mu zastaviť neznámu nákazu, za ktorou stojí neznámy muž bez identity? Toto snáď samotní tvorcovia ani nemohli myslieť vážne. To už musí divák ozaj prehltnúť toľko sračiek, aby si aspoň z časti užil po čom mu hrdlo ráči? Okrem toho, že hlavný "hrdina" pokračuje v nastolenom trende prezentácie nadštandardnej debility, ktorú si vierohodne zachoval z prvej časti, dvojka ešte viac pritvrdzuje, pričom nás postupne zoznamuje s ešte väčším počtom primitívov, ktorých hlúpota dosahuje úrovne tých, čo na danú diagnózu disponujú papierom od lekára. Ale aby som len nehanil, toto pokračovanie je predsa len o niečo živšie, pričom ponúka niekoľko celkom slušne spracovaných gore scén (nie však výnimočných!). Každopádne, kým jednotka disponovala zaujímavým, pomerne originálnym, dramatickým príbehom, ktorý dokonca miestami pôsobil dostatočne realisticky, dvojka vsádza na opačné garde založené na akcii. Napriek tomu, že sa podľa mňa dvojka na prvotnú story nechytá, hodnotí sa mi z hľadiska udelenia počtu hviezd ťažko - 54,99%. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to trochu s odstupem času, protože jsem věděl, co uvidím. A člověk nikdy neví, kdy je na to připravenej. Myslím, že jednička byla stupňovaná pomaleji přes několik dní, několik fází. Tady už se to projevovalo na více lidech, u každýho trochu jinak, ale nechutný a odporný to bylo tak jako tak. Opravdu je to extrém. Co dokážu ocenit, aniž bych byl nějak zvrácenej, jsou prostě masky a líčení těch nechutností. To je prostě za hranou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvojke ide hlavne o detektívny príbeh, ktorý sleduje človeka, čo je prenášačom nebezpečného vírusu. Tak tu bol scenár už totálne sprostý, kto začne jesť puding na ktorom je krv a ako sa tam tá krv dostala, bolo tiež na zamyslenie. Tu už film stratil originalitu, ale nechal sa unášať komerčnosťou, že vraj viac nakazených, tým väčšie grády, tak v tomto prípade to nevyšlo. A aj preto je to nekoordinované, chaotické a značne zastaralé. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Červy, ktoré sa tvoria pod Reillyho (Matt Mercer) kožou, sú v skutočnosti takzvané "superčervy", ktoré slúžia ako krmivo pre plazy. (ShortyIC)

Reklama

Reklama