Reklama

Reklama

Šingeki no kjodžin

(seriál)
  • Japonsko 進撃の巨人 (více)
Trailer
Japonsko, (2013–2023), 36 h 45 min (Minutáž: 23–85 min)

Předloha:

Hadžime Isajama (komiks)

Hrají:

Romi Paku, Akeno Watanabe, Susumu Čiba, Unšó Išizuka, Hiroši Kamija, Júki Kadži, Juiči Karasuma, Tomokazu Sugita, Kódži Jusa, Minami Takajama, Hideaki Tezuka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Lidé byli nuceni bojovat s obry o záchranu svého pokolení. Když se schylovalo k nejhoršímu, postavili několik měst pod ochranou mohutných zdí, které obři nedokázali překonat. Po jedno celé století si lidé za hradbami mohli oddechnout a žít v relativním míru, avšak odříznuti od okolního světa. Mír ale trval jen do dne, než jedno z těchto měst, obehnané zdí, Maria, bylo napadeno dosud nevídaným šedesátimetrovým obrem, kterému se ochranu města podařilo překonat. Ústřední postava příběhu Aren Jaegar se svou adoptivní sestrou Mikasou při útoku přicházejí o svoji matku a vydávají se vstříc nehostinému světu. (-Victor-)

(více)

Diskuze

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Tsukikage

Počkej, ted nechápu, jestli si ze mě děláš srandu nebo si myslíš, že jsem takovej kretén, že jsem to nepoznal. Nevím, co zo toho to je, leč nepatrně mě to uráží :D

na příspěvěk reagoval Tsukikage

Tsukikage

Tsukikage (hodnocení, recenze)

Larky

To nebyl papírovej, v jedné sekundě je tam jeden a hned potom tam jsou dva, ale nikdo by si toho jakoby nevšiml, všichni se náhodou otočili stranou.

na příspěvěk reagoval Larky

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Tsukikage , Larky

Ale stálo to za to, kdyby si u toho byl trochu pod vlivem alkoholu, garatuji ti, že to bude jedna z tvých nejoblíbenějších komedii :D.. 
Larky: Hlavně, že u toho hraje hudba z indiany džounse :D.. V jednom podobném díle takhle trénoval Samuraj Jack (Musím se na to znovu podívat suprovej seriál) Div, že nezůstal kámen na kameni (PS: Poslední scéna jak kope balvany je zabitá :D)

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Saraph

Za sebe bych v rámci shitů, které si ale jde i zamilovat, doporučil Turkish Star Wars...ultimátní nátřesk plyšovejch medvědů, vykradení spousty slavných filmů, majáčka, jakožto turecké inkarnace legendárního R2-D2, epického meče vyrobeného z papíru, neuvěřitelného konce, který ultimátností akce přeshauje snad i Chucka Norrise a nejlepší scény tréningu v historii filmu - http://www.youtube.com/watch?v=saOSPjm8cX0 :D

na příspěvěk reagoval Hem.m, Saraph, Tsukikage

Tsukikage

Tsukikage (hodnocení, recenze)

Saraph

To si ještě neviděl čemu se říká shit. Představ si scénu. Vůdkiě teroristů stojí na můstku vedle sebe dva chlapi s kulometi. Dole pod ní jsou tři malí ninjové kluci a ona řekne: "Prostřílejte světla ať nevidí!" (wtf cožé, proč je rovnou nezastřelí). Tak to byla malá ukázka. Zkus to. Ps: chtěl jsem vidět i ten největší shit, abych takříkajíc věděl, ale neměl jsem na to žaludek.

na příspěvěk reagoval Hem.m

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Saraph

Víš, čemu se říká dětství? Tak tehdy jsme to já viděl. A podíval bych se na to klidně znovu ai nevíš jak mi to připadá teď vtipné.. :D Mrkni na to, stojí to za to :)

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Hem.m

Docela by mě zajímalo, proč ten film viděli 4 z mých 7 oblíbených uživatelů.. Prostě když vím, že je to shit, tak ten film ani nevyhledávám, ne? ;)

na příspěvěk reagoval Hem.m, Tsukikage, Larky

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Larky

Proto jsem ten díl rozdělil na 7x 10minut, aby to bylo jako seriál :).. A kvalitu asi nepoznám, ale prostě se mi to nelíbilo :).. (Dneska jsem koukal na druhý díl.. 

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Hem.m

Nechápu, co má společnýho shit s Hulkem Hoganem, kterej je navíc film a seriál u kterého ani omylem po jednom jediném díle nepoznáš ani neodhadneš jeho skutečnou kvalitu :) 

na příspěvěk reagoval Tsukikage, Hem.m

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Dotaz: Proč jsou tu dva plakáty a v čem jsou jiné? Jestli nejsou jiné, tak bych jeden dal smazat? :D


Saraph: Ne on mě lavuje :D

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Jasně, je to tvoje věc, ale hodnotit a komentovat po jednom díle prostě nedokážu pochopit. Když se k tomu pak vrátíš a koment a hodnocení akutalizuješ, tak proč ne...ale dát tomu po jednom dílu odpad a jít od toho úplně pryč mi přijde...trošku zvláštní :)

na příspěvěk reagoval Hem.m

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Larky

No, říká se o mě, že jsem duševně chorý :)).. Ale prostě znáš to je to taková věc, že hned poznáš, že tě to nechytne. Sice vím, že to není správné, ale prostě musel jsem z toho jak jsem byl znechucen možná jednou dám ještě jeden dva díly.. Možná :)

Reklama

Reklama