Reklama

Reklama

Generation Iron

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedná se o dokumentární snímek z kulturistického světa, kde nahlédneme nejen do zákulisí kulturistických soutěží, ale i do běžného života několika borců. Film je situovám a určen pro širší spektrum publika. Zjistíme tak co pojem "kulturista" všechno obnáší. (Expertt)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (85)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Komu kulturistika voní, ten si film užije, kdo už ji z principu rád nemá, absolutně to není film pro něj, no a kdo se chce dozvědět, co vlastně kulturistika obnáší, myslím, že se dozví. Zajímavý pohled do životě několika kulturistů před Mr. Olympii 2012. Ti chlápci prožívají skutečná muka, 4 hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi kulturistiku, asi je celkem jasné, že vás tohle zaujme. Jinak je to pohled na muže, kteří se o něco ve svém životě snaží a možná toho nikdy nedosáhnou. Chápu jejich snahu, chápu jejich úsilí, ale docela by mě zajímalo, co dělají tihle borci v šedesáti, sedmdesáti, pokud nejsou Arnold nebo Lou. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Dokument výborný, ale chyběla mi tam problematika stravování a hlavně steroidů + dalších látek na podporu tvorby svalů. Jinak osobně kulturisty moc neuznávám, podle mě je to psychická porucha vycházející z nějakých komplexů z dětství podobně jako třeba anorexie, akorát na rozdíl od anorexie je kulturistika lépe prodejná. ()

guruhonza 

všechny recenze uživatele

1. Nudný, nezajímavý, oničem - řeknu proč 2. Když koukám na film, tak se chci dozvědět něco novýho... to se mi nepovedlo tady 3. Film byl prakticky dělanej k přípravě na 2012 Olympii. Po tý Olympii čekali rok, než ho týden před 2013 Olympií dali do kin... a další půlrok na to se dostaly do oběhu DVDčka => torrenty => slavný link na youtube 4. Těšil jsem se, jak si zaplatím za film, kterej chci podporovat... No jsem rád, že jsem za to nedal ani korunu, protože to za to nestálo. 5. Proč je ve filmu kurva tolik kulturistů? Phil a Kai měli být hlavní, okolo nich 2 menší role... ale nemělo to bejt rozhodně tak, že tam bude 1,2,3,4,5,6,7 (asi) kultíků, každej stejně velká role a ve výsledku vlastně tak širokej záběr, že se o každým z nich dozvíme velký hovno. Phil že je namyšlenej? Ok. Možná. Kai je ten kluk z děcáku, co byl jako mladej agresivní? Aha. Ok. Ale proč? Jen proto, že tam o tom je jedna, nebo dvě scény? Děláte si srandu? K čemu tam kurva byli Hide a Roelly, když neuměj vůbec anglicky a nedozvěděli sme se o nich nic zajímavýho? Proč tam je Pakulski, když se o něm dozvíme jen to, že to je science geek a že sou aSteroidové v každém sportu? Jako nějakej klip ok, ale část filmu? Herecká role Charakter? Ne!!! 6. Dennis Wolf, nejlepší herec ze všech tam, dostal tak malou roli, že tam vlastně byl taky jako pátý kolo vod vozu... achjo 7. Z toho filmu jsem si neodnesl jedinej moment, kterej bych si nějak zapamatoval. Žádná hláška, žádný nic... Když tohle srovnám s Pumping Iron, tak WHAT THE FUCK???? 8. Yudin neumí 9. Ve filmu je pár dobrých záběrů. Super. Oceňuju a palec nahoru...... palec dolů za to, že to je tak 2% celýho filmu. 10. Píšu důvody k něčemu, co mě nebavilo... bože. Nuda. áaaaaaaaaaáaáaáaá... a ještě jedno á. á... áááuvejsk sledoval tenhle film bolelo. 11. Drama je jaký? Že namyšlenej černej američan, kterej JE OPRAVDU NEJLEPŠÍ KULTURISTA NA SVĚTĚ nechce prohrát s druhým nej kulturistou na světě? Wtf? Nuda - ano, napětí - žádné. 12. Eat clean and train hard. - Tak tady jsem byl zklamanej nejvíc... o stravě prakticky nic a trénink, na to, že snima byli tolik času, taky nic. Kurva to tam nemohli dát Kaie, jak drtí záda bez trička, Phila jak pumpuje nejlepší paže na světě, nebo Branche jak jako epileptik cvičí ramena? Ale jakože... fakt na minutu, intenzivně, jak lidi na ně koukaj... já nevím. Proč... cokoliv. Něco... prosím. Nic? ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Kulturistika spadá do unikátní kategorie, je to sport, je to zábava, je to životní styl a je to taky umění. Takže musíte mít cit sochaře a vytesat svoje tělo." - Arnold Schwarzenegger ...Arnie slovy zkušeného profíka vystihl hlavní myšlenku a já jako úplný neználek nahlédla do světa namakaných, upocených, soupeřících samců. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Generation Iron měl v USA premiéru 20. září 2013, tedy 9 dní před zahájením Olympia weekendu, který se koná od 26. září do 29. září 2013 a jehož součástí je soutěž Mr. Olympia. (RadimX)
  • Phil Heath se stal posledním vítězem Mr. Olympia, kterému osobně pogratuloval spoluzakladatel této soutěže a "otec kulturistiky" Joe Weider, jenž zemřel 23. března 2013 ve věku 93 let. (RadimX)
  • Phil "The Gift" Heath se stal 13. vítězem v historii soutěže Mr. Olympia. (RadimX)

Reklama

Reklama