Reklama

Reklama

Pachuť pomsty

  • USA Cold in July (více)
Trailer 1

VOD (1)

Podivné zvuky, které se jedné vlahé texaské noci v roce 1989 rozléhaly domem, způsobily, že Richard Dane (Michael C. Hall – TV seriál Dexter) vypálil do hlavy bezohledného zloděje Freddyho několik nábojů. Přestože ho za jeho čin místní oslavují, Richard se brzy musí bát o bezpečí vlastní rodiny, protože se ve městě objevuje Freddyho otec, bývalý trestanec, Ben (Sam Shepard – Zabít tiše), který touží po pomstě. Všechno v poklidném městečku najednou není, jak se na první pohled zdá. Richard se nedobrovolně ocitá v temném světě plném korupce a násilí, ve kterém se bude muset postavit těm nejnepravděpodobnějším protivníkům. Ve fi lmu, který podle románu Joea R. Lansdalea natočil režisér Jim Mickle (Takoví jsme), se dále představuje Don Johnson (Nespoutaný Django). (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Bucky Kid

Bucky Kid (hodnocení, recenze)

No je to velmi dobrý film asi tak do poloviny. Potom co se hlavní hrdina dá dohromady s Freddym a od detektiva doví kerá vlastně bije tak si místo toho aby se v klidu vrátil k rodině a ty dva hodil za hlavu začne nepochopitelně hrát na akčního hrdinu a příběh pomalu ztrácí grády, takže s bídou 60%.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

teda nemám nic proti přestřelkám na konci, ale nesmí z toho být kobvojka, kdy zloduši jsou totálně neschopní někoho trefit ani ze samopalu. Až do té přestřelky ta mrazivá atmosféra byla na 5 , ale bohužel to padlo na 3 hvězdy

Související novinky

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

25.01.2015

Jim Mickle si dlouhodobě buduje pověst kvalitního žánrového režiséra atmosférických nízkorozpočtových filmů. Země kůlů, We Are What We Are a naposledy jižanská noirová kriminálka Cold In July ho… (více)

Reklama

Reklama