Reklama

Reklama

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (588)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oldschool romance s tím správným nostalgickým feelingem a výborným příběhem, jemuž u mě podráží nohy jen jedna věc. A to fakt, že Blake Lively pro mě stále není moc dobrou herečkou, která by dokázala utáhnout vlastní film. Závěr byl pak na mě až moc veliký kýč, který bez dojaté holky po boku asi jen tak nepřekousnete. Stále však hodně fajn zamilovaná jednohubka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku přímo vynikající romantika. On jí nadbíhá, ona ho nechce....znáte to. Jenže potom ji sbalí a co dál? Harrison Ford svou vysokou hereckou univerzitou vytrhne trn tvůrcům na chvilku z paty, jenže ani on nedokáže film zachránit od předvidatelné druhé půlky. Škoda, režisér talent rozhodně má a Blake Lively nechala zapomenout na strašák jménem Green Lantern. 65% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukat se 112 minut na nádhernou Blake Lively - kterak nestárne byl pro mně zážitek. A jelikož roky šly kolem ní i móda, s úžasem jsem čubrněl jak jí sluší úplně stejně třicátkový či čtyřicátkový outfit stejně jako šedesátkový a soudobý... Pořád jsem tápal kde jsem jí viděl a pak mi to cvaklo! Mělčiny! Film, kterému opět sama kraluje, tentokráte v plavkách a snaží se odehnat hodně dotěrného žraloka kterýžto má na ni chuť. Žraloku se ovšem nelze divit, chápal jsem jej zcela a to nejsem mořský predátor. U filmu asi nejde úplně moc přemýšlet protože by pak efekt nadpřirozena splaskl. Někdo přirovnává Věčně mladou k Forrestovi, já bych ji spíše dějem přirovnal k Podivuhodnému případu Benjamina Buttona, byť se tam pochopitelně jednalo o cosi trochu jiného... Dovolím si tvrdit, že první co vás do očí praští je kamera. Mockrát jsem si to u filmu uvědomil jak si ji užívám, hlavně ty půdorysné pohledy na ulice... A také jsem si uvědomil po Tátově volze, že co tam nefungovalo, tady úplně podobné ano. Stále přemýšlím kde je ten rozdíl. Ty průlety s hudbou nad jedoucím autem, ty úsměvy hlavních hrdinek... Zatímco volha a pitvořící se Vilhelmová mne nechávala chladným, tady jsem si to užíval a ty úsměvy Blake byly vážně magické. Film jsem viděl s cz dabinkem a tomu koho napadlo namluvit hlavní hrdinku hlasem Jolany Smyčkové bych dal metál. Dědula Ford byl příjemným překvapením a vůbec to celé mi hodně sedlo. Dlouho, hodně dlouho jsem neviděl tak hezký mysteriózní a zároveň romantický film. K dokonalosti chyběl snad už jen krůček... Dávám tedy za 4 fotografie z různých období. * * * * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Věčně mladá má už od začátku takový zvláštní nadpřirozený nádech, kterým se může pyšnit například Forrest Gump nebo Podivuhodný příběh Benjamina Buttona. I proto se na něj po celou tu dobu hrozně hezky kouká a v podstatě se mu nedá ani nic zásadního vytknout. Jediné malinké mínus mi maximálně přišlo v tom, že jak film přichází se zajímavým filmovým nápadem, tak zpracování je naprosto klasické, aby nikoho neurazilo. Každopádně klasicky kvalitní v rámci takovýchto filmů, kterých není moc, ale každý další udělá velkou radost. A krom toho mě hodně překvapila Blake Lively, která svojí roli, na které stál celý tento film, zvládla naprosto perfektně. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šikovný nápad, bavilo ma to, ale zas mám na jazyku jedno ale. Ale, už je to tu, trošku mi v tom chýbali emócie, pretože pozerá sa na to fajn aj na ňu (Blake Lively), príbeh celkom baví, ale na hlavnej postave mi zas až ta nezáležalo. Buď mám citový rozsah čajovej lyžičky, alebo tam tie emócie fakt chýbali, v tomto v podstate smutnom príbehu. S prižmúrenými očami dávam o jednu navrch za Harrisona, ktorý v závere pekne zamieša kartami. 80% - 4* ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Propagačná kampaň bola zameraná predovšetkým na módne orientované ženy. Danielle DePalma, výkonná viceprezidentka digitálneho marketingu v Lionsgate, povedala: "Boli sme si veľmi dobre vedomí vysoko módneho profilu Blake Lively, keď sme tvorili kampaň a vedeli sme, že film má toľko krásnych snímok." Do kampane sa zapojili kanály ako MTV či VH1, módne portály a aj rôzne influencerky, ktorí radili dámam, ako dosiahnuť rovnaký vzhľad ako Lively. (Arsenal83)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama