Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ostal som veľmi sklamaný z Magic Mike XXL. V prvom rade tu máme kompletne zavádzajúci trailer, ktorý nám ukáže najviac z poslednej polhodiny filmu, kde sa film konečne trošku zdvihá a chytá čaro Magic Mika lebo inak je to len roadtrip film, kde sa toho udeje strašne málo a najviac tomu dávajú akurát dialógy medzi hrdinami. Ale aby som bol férový tak poviem, že scénka z benzínovej pumpy je podľa mňa highlight filmu a jeho komédie. To naozaj stojí za to. Ale inak je najväčší probém tohto filmu fakt, že je veľmi rýchlo nudný a trvá skoro dve hodiny. A keď sa človek pri sledovaní nudí a dostane málo toho, čoho by chcel dostať viac, je jasné prečo má film problémy. Prvý film bol podľa mňa dobrý, ale toto je skôr len náznak toho, čo robilo prvý film dobrým. Nie je to zlé, ale rozhodne to nie je to čo som od filmu čakal. Sklamanie. Hodnotenie: C ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celá podstata tohoto diela je v tom, že pár chlapov za zenitom nechcú dovoliť zubu času aby určoval kedy majú skončiť svoju kariéru striptérov ale, že si o tom rozhodnú sami jedným veľkolepým vystúpením. Ok, to že sme celý príbeh prvého filmu spláchli do hajzla asi za 5 úvodných minút som prekusol. To že celá stredná pasáž bola nenormálna nuda som tiež ešte prekusol. Ale to že chalani sa idú rozlúčiť najmastnejším vystúpením svojej kariéry a potom tam predvedú pár roztrhaných tielok je dosť na hovno a to nie som žena bažniaca po troške testosterónu. Mám rád tanec a Čuník Tatum už neraz ukázal že to vie pekne rozbaliť ale toto bola katastrofa. Asi tá haluz v tých potravinách je to čo udržalo aspoň jednu hviezdu na tielku Magic Mika. 22% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh opustil projekt Magic Mike a hle, ono se na to dalo najednou koukat. Ikdyž mám tedy samozřejmě přesně opačný názor, než většina ostatních diváků, tak Magic Mike 2, nebo-li XXL, právě díky tomu považuji za již zatraceně snesitelnější podívanou, než byla ta první rádobyambiciózní vyumělkovaná slátanina toho zmiňovaného břídila. Dějově je tedy XXL sice na absolutním bodu mrazu, kdy se parta striptérů rozhodne jet na festival, kde chtějí uspořádat své poslední vystoupení a rozloučit se tím tam zároveň i se svou bohatou striptérskou kariérou, no a při té cestě zažívají různá „dobrodružství“. Jasně, zní to hrozivě a děsivě zároveň, ale nevím jakým zázrakem se to tvůrcům povedlo, na mě to přesto zafungovalo skutečně působivě. Celé je to totiž pojato především jako nostalgické revue, a já to sežral i s navijákem. A ten výraz nostalgické bych chtěl zdůraznit, neboť to tu funguje opravdu na maximum a já si tu rozlučku s těma všema chlapíkama prostě užíval naplno. Sice tu jsou všichni úplně blbý, ale ty jejich dialogy měli sílu, emoce a působivost, jejich přátelství a nadšení pro to, co dělají, jsem jim věřil do posledního slova a jednoduše jsem jim fandil, natolik mi totiž sedli a přesvědčili mě. Herecky pak nemám též co vytnout, ty typologicky namakaný vymaštěnce nešlo vybrat snad ani líp, a jen tak na okraj, Andie MacDowell ve skoro šedesáti sfoukla všechny ostatní holčiny jako svíčky, neuvěřitelná ženská! Zkrátka, že bych dvojku Magickýho Majka nějak doporučoval, to tedy asi fakt rozhodně ne, já měl ale asi při jejím sledování jakousi slabší chvilku, taky stárnu, vzpomínám, rekapituluji, …, asi taky obvolám kluky a taky vyrazíme na … pivní festival 8D! Ale vážně opakuji, oproti jedničce opravdu o několik tříd lepší pokračování. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, proč jsem si film pustil. Vlastně vím - docházejí mi komedie, které jsem ještě neviděl a tak se pouštím i do podobných zrůdností. Jediná zajímavější postava - Dallas (Matthew McConaughey) je pryč a takový ten "šok" z neokoukaného tématu přešel už v prvním díle, který se dal pokládat za modernější verzi skvělého The Full Monty (Do naha!). Abych jen neplival, choreografie je skvělá a závidím lidem, kteří se umí hýbat. A pár momentů k zasmání ve filmu taky je, třeba scéna s prodavačkou na pumpě je boží. Jako celek je to ovšem z mého pohledu nepoužitelné. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tredžik Majk XXL aneb Druhá travestišou Čuníka Tatůma je, fundovaně vyjádřeno odbornou filmově teoretickou terminologií, „retardovaná ultrapičovina“, kterou lze směle označit za nejkolosálnější buzerantskou trapárnu dekády. Než mě zase nějaká nedbale oholená „krasavice“ označí za homofoba, rád bych podotknul, že jsem si naprosto vědom primárního předurčení tohoto veledíla jako kulisy pro sebeprstění pronikavě inteligentních, obézních a upocených čtenářek Padesátí odstínů neohrabaného ukájení zanedbávaných štěrbin, odhodlaných průzkumníků mužských rekt a předčasně potracených, dosud nemenstruujících hrdých dcer hajzlbáb a operátorů hovnocuců, jejichž jediným smyslem života je pištět na koncertech chlapeckých homokvartet. Na druhou stranu si však myslím, že i sebedebilnější gájprájd lze natočit alespoň kapku smysluplně a s trochou grácie, a ne tak, že partička vysolárkovaných, metrohomokládních princezen včele se špatně vyrýsovaným šimpanzem Čuníkem a certifikovaným řiťopichem žužu Bůmrem jede dvě hodiny autobuzem na výleteček a plácá přitom buzprecedentní pičoviny natolik sofistikované, že o jejich sepsání snad museli požádat nějakého sexuálně dezorientovaného chovance (-kyni) Střediska pro léčbu mozkových dysfunkcí se sídlem v kalifornském Sakradementu. Závěrem hošššy předvedou za doprovodu nemilomrdně krutohustých bítů negerských přednašečů sestavu neurotických kopulačních homopohybů, nechají si od pár nadržených intelektuálek očichat v kožených kalhotech brutálně zapařené rozkroky, pročež na ně zamrkají zpoza tangové šňůrky lascivně vykukujícím kakaovým okem. Upřímně nepochybuji, že při tom vzrušením zacukalo v nejednom konečníku a mnohá otylá ruka našla mezi zapařenými faldami daleko snáze díru v notně uleželém sýru, avšak to, co tomu předcházelo, je natolik buzelstnou ukázkou čiré scenáristické debility, až to musím prohlásit za nejhrůznější zážitek za posledních deset let. Samozřejmě hned po Birdmanovi. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama