Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (254)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem hlavně z nostalgie, protože v době vzniku filmu jsem byl čistej puberťák a tehdy mě to samozřejmě hodně pobavilo. Teď, s odstupem času, už to taková sranda nebyla, ale dalo se to bez problémů večer zkouknout. Líbil se mi nápad obsadit do hlavních rolí pěkný mladý holky a ukázat, že se za sexem nehoněj jenom chlapi, tři slabší hvězdy. PS: Prcičky maj jablečnej koláč, Holky to chtěj taky zase jízdní kolo :) ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Ale nie ! Nemecký film o sexe? Je to príšerná hrúza snaď jediný dôvod prečo nedávam odpad je scénka s orgazmom na bicykli to je jediná scénka ktorá ma ako tak dokázala pobaviť. Inak nevidím na tomto úchylnom snímku nič zaujimavé a toto teda podla mňa určite neni film pre teenegerov kde by sa niečomu mohli priučiť alebo zasmiať.. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že při takových filmech je mi občas poněkud trapno, že jsem žena. Film byl jen o dvou věcech – sex a orgasmus. Takže jsem ani nečekala žádné uchvacující a hluboké dílo. Šlo prostě fakt jen o oddychovou blbinku, u které jsem se párkrát pousmála. Z holek se mi nejvíc líbila zrzavá Lenny. Z kluků Flin. Táta Ingen byl perfektní postava. Extrémně mi svým chováním připomínal mého tátu… Film mě nijak nepohoršoval – naopak jsem si scénu na kole celkem užila. Ale že bych se kdo ví jak bavila, to se teda říct nedá. Nezbývá ale než souhlasit, že holky to chtěj sakra taky! ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Hloupá podprůměrná německá rádoby komedie, která je o průhledné zápletce, která se ani nijak nevyřeší. Film se o to sice celou tu úmornou hodinu a půl snaží, ale stejně z toho nic nevzejde. Jedna je děvka, která skončí s idiotem, u druhé to ani není jisté a třetí je prostě klišoidní panna popisovaná jako ubožačka. Nic zde není zajímavé, vše působí buď nuceně nebo blbě, takže by se to vlastně dalo shrnout jako špatná parodie na americké teenagerovské komedie. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jednou šel takhle jeden soudruh z německa a zřel amíckou úleťárnu Prci, prci, prcičky. A řka: "Proč tohle neudělala po nemecku a fíc gut s dífčinama?" sesmolil tuhle ptákovinu. Ovšem narozdíl od American Pie je tohle absolutně nezábavné, humor popírající a zábavu zabíjející. S příběhem si tu nikdo hlavu moc nelámal, takže "strastiplná" cesta za poznáním onoho magického pocitu zvaného "orgasmus" asi patrně nikoho nepřekvapí. Prakticky za celou dobu sem ze zasmál jen třikrát, dvakrát u filmu a potřetí když sem si přečetl vtip v časpopise. Dobře erekční psten a jeho odnímání má punc originality a místo extáze servírované pilulky na potenci dejmetomu taky, ale vytrhne to celý film? Rozhodně ne! Takže váhám nad totálním odpadem, jenž se za ladného pohupování na sedle kola rozjiždí kamsi v zapomnění bězného filmového fanouška a jednou hvězdičkou za snahu a odvahu, udělat něco typicky amerického typicky evropským, tedy spíše řečeno německým. Mít svůj styl a nekopírovat, asi by to i za něco stálo....... ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama