Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

tron 

všechny recenze uživatele

Čo je vo svete kinematografie bizarnejšie, ako snuff, Mr. T a hovoriace auto Davida Hasselhoffa? TROMA! Šialená spoločnosť, vyrábajúca nenormálne filmy. DEŇ MATIEK na jednej stráne zostáva tromou so všetkým, čo k tomu patrí (mizerný rozpočet, ani štipka slávneho herca a scény, počas ktorých neviete, či si z vás tvorcovia robia srandu, alebo sú iba krajne neschopní), zároveň ma však po skúsenosti s PRÍŠEROU ZO ŠATNÍKA (1987) o sedem rokov mladší DEŇ MATIEK príjemne zaskočil snahou o budovanie relatívne vážnej hixploitation atmosféry (nech ma blesk skolí, ak som pri príjazde na benzínové čerpadlo nepočul legendárny banjo duet z VYSLOBODENIA). Poteší tiež twist na konci. Ukážkové béčko, ale dá sa na to pozerať. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Nič otrasné na Muttertagu nevidím, dokonca nato, že je to TROMA, to nie je až tak debilne zábavné, no napriek tomu brutálne a surové, exploitation v pravom slova zmysle. Vraždiaci bratia sa podarili (hlavne punker) a ich obete boli dostatočne vynaliezavé, aby sa človek nenudil. Škoda niektorých hluchých miest, mohol to byť slušný nadpriemer. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Kde je to "vraždení, mučení a znásilňování"??? Nie že by nie, ale v tejto produkcii som čakal chutnejšie sústo a spoliehal sa na to, že aspoň tieto prvky z toho urobia zhliadnutia hodnú záležitosť. Typická TROMA atmosféra, zopár úsmevných momentov a na sekundu načasovaná pointa túto hovadinu nazachránia. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádky bydlící na společné koleji se rozhodly po letech znovu setkat a něco dobrodružného podniknout. Cílem bylo jezero uprostřed temných lesů. Táborák před stanem, alkohol a nezávazné dialogy značí krásný začátek setkání. Ani jedna netuší, že je pozoruje velice zvláštní rodinka přebývající v opuštěném domě uprostřed lesa. Děvčata se zachumlala do spacáků. Vtom z lesa vyskočí dvojice degenerovanců, popadnou holky ve spacácích a odtáhnou je z místa počáteční idylky. Mučení, znásilňování a ponižování bude teprve začátkem. Podobně jako Blood Sucking Freaks se i tento film snaží šokovat svojí brutalitou, ale využívá k tomu velice směšné a laciné prostředky. Trochu otrlejší divák bude na tuto realizaci pohlížet s úsměvem. Po technické stránce si film udržuje podprůměrnou kvalitu. Gore záležitosti nestojí ani za řeč. V konečném podprůměrném hodnocení bych Mother's Day označil za nekvalitní, lacinou a odfláknutou blbůstku. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No váhám kolik tomu dát ,ale zatím je to jen za dva. Začátek člověka krásně navnadí ,Jákási bába jede ze semináře či z čeho a veze sebou mladý pár ,který tam byl sní k sobě na samotu do lesa ,jenža se v lese porouchá auto a než to spraví vyskočí maník a usekne jednomu hlavu a druhý jde holku znásilnit ,ale bába je zarazí je to jejich máma. A pak ona sama dívku uškrtí. Trojice spolužaček se každý rok schází a jezdí na víkendy blbnout jenže se dostanou až do ono lesa kde sídlí ta "hodná rodinka" Nejdřív je unesou jednu z nich znásilní ,ale po sléze utečou všechny tři ,ale ta znásilněná posléze umírá ná následky dovádění dementních bratrů. A zbylé kámošky se jdou pomstít je to velice průměrné a obehrané kolikrát už to tu bylo někde na samotě šílená rodina co vraždí a mučí turisty. Nakonec holky vítězí ,prý měli právo přežít jenže neříkej hop dokud nepřeskočích......Co k tomu dodat ,že to bylo místy velice nudné a zdlouhavé. Klasické béčko. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Dům použitý ve filmu byl skutečný dům. Nachází se v lesích Newton v New Jersey. (Chatterer)
  • Z filmu bylo vystříháno 14 minut a film dostal nálepku mládeži nepřístupno. (Rodriguez)

Reklama

Reklama