Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 1
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně odřený uši. Znovuzrození Hrdinů je přitom dobrý. Má parádní epický příběh, který jde srovnat s dějem první série originálu. Má několik postav z předešlého seriálu (i když jsou většinou nepochopitelný, jejich chování záhadný a jsou tu spíše jen pro nostalgii) a několik solidních dílů. Jenže seriál selhává přesně tam, kde selhal ten předešlý. Cestování v čase není špatný, ale tady se cestuje tak moc, že to celý vyzní jako naprostý guláš, kterému ani nebudete rozumět. Mrtvé postavy se vrací jakoby nic, bez vysvětlení, spousta postav je úplně zbytečná a potom vznikají i totálně slepý příběhy, který s hlavní linkou nemají vůbec nic společného. Znovuzrození je epilog, který nedělá Hrdinům ostudu, ale stále je to velmi slabý odvar toho, čím mohli být. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PO DVOU EPIZODÁCH: Na to, jak sinusoidně tomu neustále hapruje drajv, mě to nějak (neúměrně) podezřele baví - přiznávám, že to je z velké části hudbou a vzpomínkama na původní skvělou 1. sezónu. Příběh sice předvídatelnej, ale zase poměrně napínavej, no a svoje oblíbený postavy už tam taky mám... Takže jo, nejspíš to dám celý. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se vracejí, stejní jako dřív - akorát svět komiksových seriálů se v mezidobí posunul o kus dál. Mezi nevýraznými postavami se standardními, nebo až absurdně originálními schopnostmi (např. přenesení do počítačové hry) si těžko hledat oblíbence; hlavně ale zažehnání megalomanské hrozby celosvětového vyhynutí závisí opět na předurčeném osudu, proroctví a vyvolení, nikoliv na spontánních rozhodnutích. A to už mi připadá vyšlé z módy, i když nakonec se zamotaný příběh cestující časem rozvinul vcelku poutavě. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Heroes Reborn začali skvěle a já si neměl na co stěžovat. Zpočátku šlo o hrozně nostalgickou věc a spoustu neduhů jsem úmyslně přehlížel, protože jsem byl nesmírně nadšený z návratu Hrdinů. Kring se polepšil a prvních osm dílů to vypadalo, že má vše promyšlené do konce. Bohužel Kring se stal svým vlastním katem. Proslulá věta, že „s časem se nemá zahrávat“, opět zazněla a opět se jí nikdo neřídil. I když flashbackové epizody považuji za nejlepší, co Reborn nabídli, zasely rovněž spoustu problémů a od té doby to šlo se seriálem od desíti k pěti. Děj prořídl, postavy se chovaly nelogicky a staly se naprosto nepodstatnými pro příběh, herci přestali (dobře) hrát, hudba odezněla, a já seriál nepoznával. Přirovnal bych to k druhé řadě seriálu Revolution, kdy začátek druhé řady nastavil velkou laťku a těšil jsem se nesmírně na každý díl, ale s blížícím se koncem jsem se modlil za závěrečné titulky. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe...s původním seriálem a hlavně s první sérií se to vůbec nedá srovnat... Kde začít? Další záchrana světa? Absurdní... Absence původních hlavních hrdinů? (Hira nepočítám...ten s tím svým Yatta! mi lezl na nervy už tenkrát, takže díky alespoň za Matta) Nesympatické postavy...Dívka s katanou neumí ani běhat, ne jí ještě věřit bojové scény, Tommy vypadá jako nedomrlý skřet a ne hrdina...diky za postavy Z. Leviho nebo R. Kihlstedt, které měli nějaké charisma... Myslim, že bylo správné tohle zrušit a nepokračovat... ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama