Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velkolepá dvouhodinová nuda plná nezajímavých postav, které se celou dobu pohybují po jedné lodi, kde je chce ovládnou nějaká mimozemská entita. Sice ten příběh úplně debilní není a ani jeho jednoduchost mi nevadí, prostředí lodi taky vypadá celkem dobře, ale co na tom, když se celou dobu dívám na totálně nudný vesmírný survival (ve kteréhm ani ten vesmír neuvidíme, dokonce ani tu planetu Infini ne) ve kterém ani není komu fandit? Austrálie pro tentokrát zklamala. Škoda dalších slov pro tenhle nepovedený film. 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné sci-fi, které v sobě kombinuje skutečně hodně vzorů a nedokáže jejich základ dotáhnout do zdárného konce, ale na druhou stranu si myslím, že prostor, který si film vytyčil, byl využit docela dobře, a i když je to levnější, tolik to z toho nečiší. Škoda, že to je až zbytečně dlouhé a málo drsné. ()

Reklama

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Přichystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky :-D to byla první věc, co mě při sledování napadla. No a pak pejsek a kočička dělali dort. Kdyby z toho tvůrci udělali 2 filmy, udělali by mnohem lépe a nemusely by pak bejt takové díry ve scénáři. Jinak nápady fakt dobrý a kamera se mi taky líbila... Bohuzel tvůrci měli az moc dobrých nápadů na jeden film, ale doufám, že se z toho do budoucna poučej a máknou pořádně na scénáři ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová kosmická vyvražďovačka s podstatnými ingrediencemi, namíchanými dle osvědčených receptů. Podivná nákaza, agresívní choutky, cákající krev, honičky po nekonečných chodbách a špetka časové dilatace navrch. Málem jsem byl i potěšen, nebýt slabomyslného konce, který tomu ubírá jednu hvězdičku. Ovšem musím ocenit neotřelou motivaci hlavního hrdiny, žádná záchrana světa, žádné obětování se za kamarády, vše lapidárně shrnuto v památné větě: "Slíbil jsem ženě, že budu na večeři doma." I přes ten oslizlý konec doporučuji všem fanouškům kosmického hnusu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Scifíčko se zajímavým rozjezdem, které se postupně naprosto rozmělnilo ve zdlouhavém a zmateném pobíhání po základně.. Pro mě osobně to začalo být zajímavé až teprve ve finiši, kdy na povrch vyplula jistá myšlenka, která byla sice dost nešikovně podaná ale aspoň celému filmu zpětně dodala jistou přidanou hodnotu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama