Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad by nebyl špatný, i když je takový jednoduchý, ta humanitní myšlenka byla zastaralá už v 60. letech minulého století. Kulisy docela ujdou, ale celé je to o ničem, zbytečně dlouhé, zbytečně zdlouhavé, zbytečně zmatené. Ten začátek mohl být sestříhaný na pět minut, i to běhání po základně. Nevěřím, že do laboratoře se Whit dostal ař teprve se záchranným týmem. Jo, je zde vidět směska rlzných filmů, od nichž si to bralo, včetně The Abyss, ale prostě nějak mi přijde, že koukat dvě hodiny na film, jehož akce je také zmatená, abych dostal jednoduché morální naučení, že je to až moc. ------ Průběžné poznámky : Už původní premisa je divná. 95 % obyvatel na hranici chudoby. Ok, kdo teda financuje a proč nějaké průzkumy vesmíru a složitá technická zařízení, a kdo je staví? - Baba zrovna přenesená nějakým tunelem a má na červeno nalakované nehty? Ale no tak! A samozřejmě klišé jak sviň, je těhotná. - To se přesouvají i v oblecích? Terminátor se musel přesouvat nahatý. - Vážně jsou ty přesuny ve stylu Hvězdné brány nebo Star Treku? . Proč při akci není vůbec nic vidět, co se děje? - Proč to má tři začátky a ani jeden pořádný? Jako fakt ani jeden externí pohled na planetu? - Za celou tu dobu na stanici šel do laboratoře až teď? ()

petero 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na Infini je, že to pripomína kopu sci-fi horor z poslednej dekády (zmienených tu v komentároch) a všetky boli o dosť lepšie. Z počiatku aj film vyvolá očakávanie v niečo masakrálne po tom transporte ale priveľa objasňovačiek a vykecávačiek začne dávať tušiť aj sklamanie, dvojnásobný preslov ku koncu to zabije úplne a ten zvrat na konci asi nemôže nikoho uspokojiť, takže ďalší slabší sci-fi horor na ktorý sa síce vcelku dobre pozerá ale na zlomok nápadu pripadajú desiatky spomienok na lepšie filmy z tohto žánru. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Náhodně jsem si toto dílko stáhl a vrhl se do něj. No, nudil jsem se, co k tomu asi tak dodávat ? Tu slabou druhou hvězdu dávám proto, že film neměl žádnou výraznou chybu. Začátek a konec (respektivě asi ta 3/3 filmu) – tam se něco aspon dělo. Nějaké ty nápady a v rámci nízkého rozpočtu prostředí nevypadalo zle. Herci – žádný mě nějak neoslnil a ani moc nezaujal. Mám k tomu ještě vůbec něco dodávat ? Asi ne, přežil jsem to, no. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Slušně vyhrocený zástupce nízkorozpočtového science fiction, který opět nedostatek prostředků vynahrazuje určitou autorskou vizí i postupy, na oplátku se však musí všechno narvat do tří chodeb a dvou místností. Režisér Abbess si pak může dělat co chce, což je nejvíc znatelné ve zmateném a úzkost budícím prologu, ve kterém se seznamujeme s onou klíčovou transportní technologií skrze několik zdánlivě nesouvisejících scén a postav, jejichž zabírání v detailech a úzkých prostorách vyvolává nepříjemně klaustrofobickou náladu. Druhá polovina parafrázuje sice klasické vyvražďovačky, nicméně obohacuje to faktem, že se aktéři vyvražďují navzájem a hlavně taky tím, že není moc jasné, co je realita a co je kec. Něco asi takovýho bych od laciných sci-fi chtěl i nadále prosím. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem tu porovnávať film s inými klasickými peckami, poviem len jedno. Prakticky celý film sa odohráva v chodbách nejakej starej základne, kde sa postavy niečím nakazia a začnú sa medzi sebou márovať. Nič viac, nič menej. Prestrelená je aj stopáž, niekde v polovici som začal zívať, pretože niektoré dialógy boli nesmierne dlhé, zbytočné a doslova ma ubíjali. Z Austrálie tentokrát mierne sci-fi sklamanie a dúfam, že v blízkej budúcnosti mi táto krajina ponúkne radšej niečo z hororového žánru, tam sú protinožci ako doma. Slabých 50% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama