Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

biergof odpad!

všechny recenze uživatele

Průměrný čech má rád plnou díru. V hudbě nám dírku ucpali Eva a Vašek, movie dírku Macháček a Mádl, do politické díry se vtlačil knížepán a jeho lokaj Kalousek, no ono pak těch dírek moc nezbývá, jelikož čůláků je víc než análů. Je krize! Chudoba a hlad a tak přichází pan Hruška ucpat jednu z posledních dírek a to formou kulinářství. Mé dírce se vyhnul z daleka, jelikož pocházím z Uher a věř mi, Láďo, dát si náš Maďarský guláš, tvůj stín by se posral dřív než ty sám! Čech má rád plnou díru, bez námahy, úsilý či píle. Proto ti, milý, Čechu, přeji takových Hrušků, Evů a Vašků milion, ať se ti ta prdel nenávratně natrhne a ty možná začneš přemýšlet jinou částí svého těla a nedopustíš, aby někdo zbohatl na tom, že vaří zbytky z popelnic! ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li kůže pomnoží členovci mé ťopky se u Ládovníka helmy aktovně vyvraceli, nemehlo psem si pomočit a těž ser mňouknul na vně kolik kýlů. Protěž mi bez-pro-střevle vyvanulo na mysu, lže kejdě o zhasle měňaký Nový shitcom. Alena popal dál šik kýlách zem Tómu příšer oprav jdu na huť. No v posudku - nekrchlám! Porno Ty, keři přechoď zimu sex tu nezruměli, dodávím, že sepse nekal popkulinární Malvicí inseminovat ha zachcal šlem uvaž zouvat, že začním odhleď prát své texasky z nehraničních sov, neboj ta tragiční vykůžívat sele i Nova čním zpustlo-Bém (roto zde serte hlen pako lakovou malátnou ochutná vlku)! Psem si hnis, že se drzý ijá kočkám spouště Nových nad šedých pandů a nás ladně vyhnidám Nový rezoluční bez t celer, zle Kerem ho pa dnou naprd"L" půlplně čichni na růži ví amontérští linové i gvisté. Ája nadto oddělám malík, samohřebně. A jesle kůl i domu bidet nás ranných měch párek rád OBI odérníků na slizovný já zvyk, těk pro vně mám jíš hněď nás ledující klučný kaz - výr ten, coby kuřete? Kůžete myj tuk ledví závin děd, jakostní šlem to krizionářský genitál! Vyj ó statní sezam dím múr řeďte těžknout na další kýty. Tak lže dýmky ti, nejdrážní Kláďo! ()

Reklama

deLaFere

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Láďovi Hruškovi, neznám ho a nemám na něj názor. Dalo se čekat, že spousta lidí si ho bude personifikovat a vytvoří si k němu nenávistný vztah jen na základě toho, co reprezentuje. Dělá to co mu nese peníze a přináší pozitiva, tak proč ho odsuzovat. Co se mi opravdu nelíbí je právě to, co reprezentuje, Absolutní neumětel se stane fenómenem dnešních dní a půlka národa ho zbožňuje. Otázka zní, proč??!! Šílený konzum TV Nova nastavený na začátku devadesátých let dosahuje dalšího ze svých vrcholů,ale znovu, proč kritizovat tu televizi, dělají ji diváci. Ve zralé společnosti by člověk, který vlastně nic neumí, nemohl uspět, ale tady? Nechci nikoho odsuzovat, ale jinak než permanentní zaplňování vnitřní prázdnoty nelze tyto pořady označit, Hruška je toho dalším důkazem. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějak jste se nám rozrušili, ne? Dovolte, přátelé, abych Vás upozornil na několik zjevných faktů. Závidíte Ládínkovi jeho zápal, prachy a čepičku, kterou si tak fešně nasazuje kšiltem nazad, snad aby mu nepršelo na půlky a satanský ocásek, jenž mezi nimi raší. Styďte se, vážně. Hruškin, který se dokázal popasovat se zjevným hendikepem, neboť se při každém slovu mimovolně hryzne spodní čelistí do čela, prostě frčí. A jako zasloužilý inspektor Gadget samozřejmě má(!) plné právo vyměnit tučné obnosy od konkurentů Aholdu za kariéru kreténa trošku jiného druhu, momentálně tedy vykradače recepisů od kuchtindek se skutečně prasáckou kulinářskou technikou. Snad u toho vydrží co nejdéle a nevyčmuchá svým rypáčkem další díru na trhu, kupříkladu v oblasti selhávajícího zdravotnictví. Hruškorady by mohly budoucím degeneracím zajistit vynikající péči i poté, co se kapitalistický systém zhroutí směrem dovnitř. Domácké samotrepanace lebky prostřednictvím nebozízku po velmi starém dědovi, čímž by se dalo ušetřit za brufen, že.... na hluboké rány přikládejme červy bzučivek a žížaly, rozklad těla se tím urychlí.... slabé jedince kompostujme, zajistíme kvalitní biomasu pro pěstbu angreštu, angreštovice je výborná ku promazávání jizev po neštovicích.... pečené srdce novorozence nefunguje jako substituce viagry, jde o trapnou pověru..... musí být syrové.... No, než se na tohle náš pan Parodie vrhne, dávám mu hvězdičku, abych měl kam klesat. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přidávám se k odpadlíkům. Dnes v novinách jsem viděl foto, jak na podepsání jeho knihy o vaření se stála fronta, musel jsem se tomu smát. Teď ale nevím, co je víc blbější, jestli to jeho vaření nebo ti lidé, kteří mu to žerou a ještě si troufnou podle něj "vařit". Já bych udělal battle Hruška vs Babica. 0% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno