Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Ano nevím proč po zkušenostech z jedničky jsem se pustil do pokračování. Asi je to stejný případ, jako když hraju Dark Souls. Prostě se rád trýzním. Pravda je ale nejspíš mnohem fádnější. Netflix mi to vyhodil v nabídce a já dal play. K velkému překvapení je dvojka na tom o poznání lépe než jednička. Není tolik místy přepálená a vcelku mě místy i bavila. Chloë Grace Moretz nezklame nikdy a Efron už vlastně taky ne. Scéně v garáži jsem se dokonce zasmál. Takže v tomhle případě na mě dvojka funguje lépe než jednička. Přesto je to pro mě velmi podprůměrná komedie. (40 %) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena nemám rád a přesně vím proč. Hraje totiž výhradně ve filmech kde se ani ne po 3 minutách (slovy TŘECH minutách) od začátku, prdělo, zvracelo, krkalo, kadilo a dítě si hrálo s vibrátorem... Chápu, že existují i lidé kteří se mohou potrhat smíchy, když si někdo nahlas uprdne (třeba ve výtahu nebo u stolu). Pokud ale na tomto humoru (pouze tomto humoru) je stavěn celý film a to kadencí rozstřikovače močůvky v rukou velkopěstitele hrachu, říkám nikdy více a lituji že jsem viděl... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Strašne rýchlo to uteká, však?“ Jednotka ma nebavila. Dvojka je lepšia. Plno dobrých  dialógov a hlášok („Prejdem sa po moste a idem domov.“), postavy sympatickejšie než minule a páčilo sa mi, že je z toho od istého bodu tímovka a nie osamotený boj manželského páru. Nepriateľ je tentokrát silnejší, lebo všetci vieme, že na svete nie je nič horšie, než skupina puberťáčok. Prítomnosť Kelseyho Grammera som nepochopil, ale nevadí, hlavne, že to pochopil on. Dole klobúk za viacero odvážnych nápadov (striptíz s nie úplne plánovanou koncovkou). Veľa vtipov funguje (Austrália, varenie vajíčok, scary psycho klaun, dvere do garáže, masová panická hrôza v zamestnaní z použitia airbagov). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jednoho nepřítele se zbavili a snaží se prodat svůj dům a rychle se přestěhovat od této etapy života pryč. Jenže nové sesterstvo je ještě horší než předchozí a tak sousedský boj začíná nanovo. Ze starých nepřátel se stávají kámoši do nepohody a tak finální bitva může započít. Bohužel Sousedi 2 nepřišli absolutně s ničím novým a tak koukáte na komedii u které se nezasmějete...prostě nudný trapas na 100 minutách filmu. 15% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama