Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

maddy 

všechny recenze uživatele

Výhodou Neighbors 2 je určite to, že na rozdiel od prvého filmu u nich nehrozí až také sklamanie. Zatiaľ čo prvým Neighbors sa nepodarilo dohnať vtipné trailery, pokračovanie nič extra nesľubovalo a tak dostávame rutinné pokračovanie, ktoré je v podstate presne o tom istom čo prvý film, akurát v ňom titulní susedia nezažívajú trable s brotherhood, ale so sisterhood. Inak nebadať absolútne žiadnu zmenu a tak komu sa nepáčila jednotka nemá dôvod skúšať to s pokračovaním a komu sa zase páčila, tak druhý film mu vlastne ponúkne to isté v bledomodrom. V podstate sa jedná o takú recykláciu všetkých nápadov z prvého filmu, kde susedské žartíky prebiehajú veľmi obdobne. Medzi ústredným triom postáv z minula to opäť príjemné klape (Rogen, Byrne, Efron), tempo slušne odsýpa, akurát pokračovanie samé o sebe už nemá veľmi čím zaujať, nebodaj prekvapiť. Všetko plynie v nastolenom tóne z prvého filmu a aby sa film niečím odlišoval musel by sa vydať aspoň trochu odvážnejším smerom, prípadne sa oveľa viac utrhnúť z reťaze. Takto sa drží možno až príliš pri zemi a občas servíruje hodnoty ako z rodinného filmu, čo nie až tak ladí s R-kovým ratingom a vulgárnejším slovníkom, ktorý sa tu samozrejme vyskytuje. Bez problémov sa na to pozerá, občas pobaví, vyslovene ničím neurazí a ako som písal vyššie, tentoraz už nemá čím sklamať, akurát sa Neighbors 2 nikdy nezbavia toho pocitu zbytočnosti a opakovania už raz videného. Fajn, ale ... CELKOVO: 3* (6/10) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej celkom to ušlo. Viac menej je to iba vytuningovaná jednotka, ale bavil som sa celkom aj pri tomto. Niektoré scény sú samozrejme trápne, ale to už je klasika u Rogena. Na druhu stranu ma ten týpek vždycky niečim zabaví a aj tento krát som sa moc pri ňom nenudil. Na druhu stranu sa k nemu pridá aj (poslednú dobu) celkom v pohode Efron, k tomu si prirátajte Beastie Boys a ich Sabotage, ktorá skvelo pasuje aj tu, nie len v Star Treku. Stručne a jasne, Susedia na odstrel 2 sú rovnaká blbina ako prvý diel, ale čo by ste chceli od Rogane a Goldberga ? 70% - 3* ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování komediální pecky rozhodně nezklamalo, ale jak už se dalo tušit podle trailerů, tak se jedná do velké míry o recyklování úspěšného prvního filmu, takže si opět zopákneme například vtípek z airbagem. Naštěstí můj oblíbenec Seth to svými kreacemi táhne víc než dostatečně, takže jsem se pořád bavil celkem obstojně a Chloe jako správně zkažená holka rozhodně nezklamala a vytvořuje k Rogenovi dobrý protipól. Takže jednička zůstává nepřekonaná a téma už je vycucnuté dostatečně, takže tohle je celkem fajnová dvojka, ale Sousedy 3 už prosím radši ne. To už by bylo vaření z vody.65% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

První Sousedi mě docela dost bavili a byl jsem zvědavý, jak se bude dařit dvojce. Vrátil se celý tvůrčí tým a navrch se přidala účast Hit-Girl a cameo rolička Seleny Gomez. Na prvních Sousedech se mi líbilo to, že to byla nenáročná, fajn oddychová komedie s několika moc dobrý nápady a s parádní dvojicí Efron a Rogen. Prakticky by se dalo napsat, že dvojka je stejná jako jednička, jen kluky vystřídali holky. Zápletka není složitá a víceméně slouží k vytváření absurdně vtipných situacích, které by se v reálném životě asi nestaly. To ale není hlavní problém filmu. Největší slabina filmu je to, že je až moc obyčejný a fakt mu chybí, něco výrazného a to ať už jde o přesah, vulgaritu, dialogy či údernou pointu. Je to klasický sequel. Mě osobně to nijak extra žíly netrhá, jen mě mrzí, že tvůrci nedokázali vytěžit více ze souboje Hit-Girl vs. Green Hornet. Po režijní stránce je to v pohodě a Nicholas Stoller si vše důležité pohlídal. Rogen je fajn, Byrne nudnější, Efron byl příjemně odvázaný a zábavnější. Chloë Grace Moretz mě bavila, ale čekal jsem, že to bude o trochu lepší. Co se týče fóru, tak jich dost byla v trailerech, ale i přesto se tam najdou nějaké, které dokáží pobavit. Sousedi 2 nejsou žádný zázrak(ani jednička nebyla), je to jen obyčejný oddychový film, který pobaví a rozesměje. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno