Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapný, nevtipný, ubohý, nelogický a fekální, leckterý divák by se mohl pohoršit, já ne! Je to zkrátka ten nejvíc ambiciózní film, ve kterém může hrát Seth Rogen. Pokud to porovnám například s Centrální demencí ze stejného roku, to házení krvavých tampónů na barák sousedů a následné rozebírání situace s "kolemjdoucím", že ta krev nebyla umělá, ale origoš přímo z kundy, to mě bavilo o krapánek víc. Víc krvavých tampónů pro všechny, víc hoven v obýváku sousedů, víc blití do huby partnera při šukání v poloze "na koníčka", víc vtipů o černých pérech. Retard mého ražení občas potřebuje podobnou intelektuální nálož, aby se odreagoval. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co umí rodiče nejlíp? Zabránit mladým, aby se bavili.. Stoller vyluhoval, co se dalo, včetně patálií kolem airbagové trampolíny a vzniknuvší situace sousedské guerillové války usadil na sinusoidu humoru. Krádež trávy při Beastie Boys, razie černých poldů či Garage Break drží křivku nahoře, dildo logranda a tampónový útok ji zase tlačí dolů, kolem nuly se pohybuje Rogen. I když je to nesmyslná hovadina, nutno ocenit, že oproti jedničce přinesl ten emancipační tón jistou dávku vyspělosti. P.S.: V poslední době mi připadá, že se Efron svléká ve svých filmech víc než Will Ferrell. Sice se snaží absenci kočkodaní srsti na trupu nahradit vyrýsovaným svalstvem, ale v tomhle kalokagathia duelu to má marné.. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka, o něco slabší sranda a story na stejný brdo. Pár gagů debiláckýho humoru (jak to mám rád) zaboduje, Rogen-Efron baví, ale patosu bylo moc, rozhovory pipek jsem moc nedával a hlavně - slova "sexist" a toho č*ráckýho podtónu silných nezávislých žen ruku v ruce se současnou přeháněnou LGBT propagandou... tu bylo trochu příliš. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem už první díl ohodnotil monstrózníma dvěma hvězdama, tak tady bych nejraději ještě jednu ubral. Ale protože mám Rožéna docela rád, nechám to na té půvabné dvoječce. Film je více méně o tom stejným jako jednotka, ale s tím rozdílem, že nějakej lepší nápad, nebo gag úplně chybí. Kick asska je snad film od filmu šerednější a pokud někdy nastane doba, kdy se mi tahle tlama začně líbit, tak snad jedině tehdy, až si koupím žůžovýho růžovýho pežota a do svýho slovníku zařadím slova jako : ´bájo, žužu, čiči´ apod. Prostě bych musel být asi teplomet, protože tahle švizda vypadá jako chlap. Jinak Efronův airbagovej abflug docela ušel. 30% P.s.: o čem bude třetí recyklát? o vedle bydlící bandě seniórů , hrajících bingo, mlátíce chodítky o zem? ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama