Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El je natešená lebo sa má po dlhom čase stretnúť s Mikom a celé to skočí fiaskom. Zatiaľ sa v Hawkinse rieši vražda miestnej študentky a všetky stopy ukazujú k tomu, že sa zlo opäť vrátilo do mesta. Nancy je tomu celému na stope a odnesie si to jej kolega z práce. Eddie, ktorý je hlavný podozrivý z vraždy nájde útechu v našej parte z Hellfire Club. Prevedenie: Atmosféra začína hustnúť a pribúdajú mŕtvolky. Eddie je prekvapivo veľmi dobre umiestnená postava. Celé to naberá pekný, temný detektívny feel ale jedna vec to ťahá ku dnu. Ak sa vo filme niečo okrajovo spomenie, môžete si byť na 100% istý že to bude najdôležitejšie informácia, akú ste mohli dostať. Tým sa príbeh stáva predvídateľný a naivný ale ja si ho aj napriek tomu celkom dobre užívam. 90% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto seriálu se stává karikatura, jejíž aktéři zcela vystoupili ze svých rolí. Příběh postrádá logiku, charaktery prodělaly téměř neodpustitelné změny. Šikana je přehnaná, skoro směšná. Krutosti neubývají, není divu, protože atmosféra prvních dílů je nenávratně pryč. Půlka postav stále dělá prdlajs a děj se natahuje neustálými flashbacky. Jak jinak než na proběhlá znetvoření... Chápu, že některé diváky může stále oslňovat atmosféra 80 let, to je asi tak to jediný, co tomu seriálu zbylo. Walkman, Running up that hill, kterou někteří objevili jako svatý grál (well done, clap clap) a trička s potiskem. ()

Reklama

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ono je to docela v pohodě, ale ta stopáž? Takovou stopáž si můžou dovolit pouze seriálová finále, protože si to dokážou odůvodnit, ale jet tyhle stopáže hned od začátku? Zde vidím pouze Netflix, který dal tvůrcům jediný úkol: "Udělejte to co nejdelší, ať je u toho co nejdéle udržíme." Zatím ty první dvě epky působí hodně jako režisérské verze Hobita. Tak snad se to zlomí a ty stopáže si konečně tvůrci odůvodní. Zatím slabých 7/10. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, dobře, to je jiný kafe ovšem! Jak se říká, naděje umírá poslední, možná jsem neměla Stranger Things odsoudit tak brzo, protože tohle vypadá opravdu dobře. Konečně cítím starý dobrý Stranger Things. Hororová stránka skvělá, nová Lucasova parta zatím taky vypadá slibně. I když jsou možná trochu klišé, klasika americký fotbalisti, ale jsou mi docela sympatický a není to tak strašný, takže přivřu oči. Ale co tomu dodává správnou atmosféru, je vyšetřování Joyce a chlápka, co umí ruštinu (jméno už si fakt nepamatuju). Ty dva jsou prostě skvělá dvojka. A i když jsem nebyla fanoušek Hopperova zázračnýho přežití, musím říct, že to neudělali tak špatně, mám k tomu sice nějaký výhrady, pořád je to trošku moc velká náhoda, ale víte co? Zpracovali to celkem dobře. Dokonce i ta ruská zápletka vypadá zajímavě. Oproti minulý sérii, kde z nich udělali úplný neschopný šašky, teď aspoň vypadají jako pořádný záporáci. Rusové jsou sice záporáci v každým druhým filmu a vůbec by mi nevadilo, kdyby to tentokrát byl někdo jinej, ale když už klišé, tak aspoň dobře udělaný. Navíc se mi líbí ta temná atmosféra osmdesátkových hororů. Takže jediný, k čemu mám nějaký větší výhrady, je celá dějová linka El. Tam je to jedno klišé za druhým a děsně to kazí dojem. Neříkejte mi, že se tolik lidí podílelo na šikaně malý holky? To s tím ten DJ souhlasil? Co dospělí, který tam byli? Nejspíš se z El snažili udělat druhou Carrie, ale působí to hrozně uměle a nerealisticky.  Menší poznámky: Chudák Fred, toho kluka jsem měla i docela ráda. Will je absolutně na 100% gay. Hodnocení: méně vtipů, více hororu, konečně!/10 ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní soundtrack a výbornou příběhovou linku v Hawkinsu totálně KAZÍ příběhová linka s Eleven. Jako vážně? Reálně to není ani vtipný, všechny scény s Eleven a jejími "šikanátory" vypadají a působí jako Wattpad fanfikce psaná 12 letou holkou, určená pro další 12 leté holky. Ale tohle se snad ani těm 12 letým holkám líbit nemůže... Ale DAMN, Psycho Killer... RUN RUN RUN RUN! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pro podnik, ve kterém se nachází kluziště pro kolečkové brusle Rink-O-Mania, sloužily prostory Roller Kingu v Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko. Natáčelo se zde od 11. srpna od 13. září 2021. (Karlosik_4)
  • Na začátku epizody sleduje Max (Sadie Sink) televizní pořad, ve kterém vystupuje Courteney Cox. Vzhledem k tomu, že se tato série odehrává v roce 1986, je to pravděpodobně seriál Misfits of Science (od r. 1985), ve kterém měla postava Courteney Cox (Gloria) telekinetické schopnosti. (KGBelik)
  • Události na kluzišti se konají 22. března. Ve stejný den má narozeniny Will Byers (Noah Schnapp). (KGBelik)

Reklama

Reklama