Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (170)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé co tohle https://www.csfd.cz/film/301721-holky-na-tahu/komentare/. 4 kamarádky pořádají rozlučku se svobodou pro svoji kamarádku. Pozvou tam striptéra a nechtěně ho zabijí a snaží se zbavit těla. Do toho se připlete policie,nadržený pár sousedů a budoucí manžel té co se má vdávat. Vtipné to je o trošku více než zmíněné Holky Na Tahu a příběhově je to lepší navíc tam nehraje Rebel Wilson. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Opravdu je v pohodě a v pořádku někoho zabít a pak jen zjistit, že nemá moc čistý rejstřík? O kvalitách filmu trochu svědčí i to, že mi tohle vrtalo celou dobu hlavou. Protože jsem na to měl čas. Ten film se zbytečně drží při zdi, při tolika nábězích na to, že by se holky (a s nimi i celý film) mohly utrhnout ze řetězu, docela promarněný potenciál. Ale chápu, holky mají známější jména a nejsou asi natolik dobré herečky, aby zvládly zahrát cokoliv (protože role je role). Demi Moore pobavila, parta holek mi již po pár minutách lezla na nervy, obzvláště Jillian Bell, tu bych zabil hned na začátku a pak jen doufal, že z toho vybruslím stejně jednoduše, jako ony. Trochu nemastné neslané, ze současné vlny holčičích pařáren rozhodně slabší a zdrženlivější kousek. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Holky na tahu sa snažia vzbudiť dojem, že sa v rámci tých 96 minút udeje strašne veľa šialených, nečakaných a vtipných momentov. Hovno. Nesympatické jebliny sa len snažia 96 minut zbaviť jedného čuráka a na miesto toho im v baráku pribúda jeden čurák za druhým. Šest pohřbů a jedna svatba určených pre práve krvácajúcich požieračov popcornu. Na záver už len dodám, že radšej nechcem vedieť ako hlboko by ste museli mať zarazený tampón, aby Vám vychrtlá Scarlett Johansson začala pripadať na stupni rajcovnosti ako jasná 20-tka. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někoho tenhle typ komedií nebere, ale 48%? Já se teda dost nasmál, ale mě bavilo i Bachelorette, které má shodou okolností (nebo malou hravostí českých překladatelů) stejný český název a podobný příběh. Tady je ovšem příběh záživnější a vtipnější. Po delší době (a spackané Baywatch) jsem se zase bavil. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film u kterého jsme se v kině se ženou řezali smíchy. Což o to, je to totální kravina, ale například Peterova linie je fakt dokonalá, přízvuk Kate McKinnon jakbysmet, Scarlett skvělá a nádherná jako vždy, krátké vlasy jí obzvlášť sluší. Demi Moore potěší. Prostě a jednoduše, jako jednoduchá zábava na nedělní večer dokonalé. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama