Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 7

Recenze (319)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

První díl byl kouzelný a nabídl mnoho a každému. Druhý veškeré své kouzlo ztratil a nabídl pouze kreslený internet se všemi jeho výhodami i nevýhodami. Sice tu bylo spoustu veselých vtípků a hlášek, animované ztvárnění některých značek bylo k pousmání, ale už to nemělo co dělat se starým dobrým Ralfem a myslím, že mnohá dítka z toho rozumná nebyla. Jako by dnešní komercí nasáklý svět nutil všechnu tu drobotinu rychleji dospět a vtáhnout je na svůj trh. A cokoli, co zavání komercí, takhle násilně cpané na místo, kam nepatří, se mi hnusí. Tohle už není pohádka pro děti. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Ralph mě nedostal tak jako ten první, přestože měl spoustu dobrých nápadů (vyskakovací reklamy a Adblock byly dokonalé), jenže mi až příliš chyběla atmosféra z předchozího filmu. Jsem už příliš namlsaný, na netu jsem denně, ale kdy si můžu zahrát nějakou starou arkádu? V internetovém Ralphovi mi prostě scházela ta dávka nostalgie, kterou jsem dostal minule, tentokrát ji nahradila jedna velká vyskakovací reklama na Disneyho, a i když jsem se fakt dobře bavil, nebyl to už takový zážitek. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku zbytecny pokracovani vicemene prumernyho prvniho dilu. Tady narozdil od jednicky bohuzel uz ani nefunguje ta nostalgie a sledujem tak dvojku vicemene nesympatickejch postav motat se po internetu. Ralph je opet za pako, ale tentokrat je jeho demence spis otravna a Vanilopka je na tom jeste o neco hur. Pobavi tak jen misty fakt povedeny narazky na ruzny opruzy na internetu typu popupu a podobne. Co se ale filmu neda uprit, ackoliv animace nevypada nejak zasadne lip nez v prvnim dilu (ne ze by v jednicce byla spatna), tak to cely pusobi znacne epicky (jestli se da neco takovyho rict o animaku vicemene pro deti). Navic dej docela svizne odsejpa a kdyby to nebylo tak silene natahovany a film mel prijatelnejsich 90 minut, byl bych asi o neco spokojenejsi. Celkove prumer jako v pripade prvniho dilu a pripadnou trojku si s radosti odpustim. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prvního Ralfa už si moc nepamatuji, jen vím, že to byl krásně udělaný retro animák, který děti potěšil sympatickými postavami, dospělé donutil příjemně zavzpomínat a všechny nalákal na pěkný vizuál. Druhý díl už spíše sází na moderní dobu než nostalgii a přestože je film pořád krásný na pohled, není už tak zábavný a triviální zápletka nedokáže bavit po celé dvě hodiny. V tomto případě by stopáž kolem 90 minut byla přijatelnější. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hravé, chytré, s milou message (svým milovaným musíme dát svobodu a prostor růst) a hlavně určené jak pro děti, tak dospělé. Pro mě byly nejzábavnější scény s Disney princezna mi plné meta humoru. Často jsem chtěla film zpomalit, abych si uživatel všechny vtipné detaily, které tvůrci do filmu nacpali. Tohle je zkrátka velmi kvalitní vypiplaný Disney. Take it or leave it. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)
  • Počas titulkov prejde cez obrazovku vlak, ktorý má na vagóne napísanú IP adresu 198.187.190.1. Táto IP adresa patrí webovej stránke Disney Animation Studios. (Hexicek)
  • Když Ralph a Vanellope dorazí do ebay, jedna z reklam láká na seznamku žen. Žena na reklamě je teta Cass z filmu Velká šestka (2014). (LaserJet)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama