Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak určitě radši killing Arnolda než Hajzlhoffa. I já to dopozeral a má to víc pozitiv než negativ. Jasně ta armáda drsných jakože zabijáků vedená ústředním tvůrcem tohohle projektu který šíleně přehrává je na přesdržku a místy je to dost přehnaný i na parodii, ale vynahradí to způsob jakým je Arnold postupně a většinou vtipně likviduje. On vlastně je hlavní postava a máme ho v podstatě v celém filmu i když fyzicky se objeví na scéně opravdu až 20 minut před koncem, ale rozhodně nezklamal a užil si to navíc ta pointa o kokotech co si točí dokument a neví o tom, že ten největší masakrátor točí dokument o nich je dobrá. Mě to nijak nepohoršilo.60% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu komu tímhle Arnold prospěl... sobě určitě ne. Taran Killam je nesympatický rádoby vtipný retard a v tomto případě stojí za kamerou, před ní a ještě napsal scénář. Tragedie. Chápu, že bylo cílem si utahovat z 007, viz kecy na konci titulků "Gunther se vrátí (pokud film vydělá)", proto je film debilní až na půdu pravděpodobně schválně, ale opravdu za to utrpení to nestojí. Prosím... ať nevydělá. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejprve je třeba poznamenat, že jde o béčko technicky zpracované značně blbě snad po všech myslitelných stránkách s primitivně debilním humorem. Ano. ALE tvůrce je naštěstí takový genitál či tupé hovado, sám se v tomto nemohu rozhodnout, že právě tohle mu ve výsledném dokumentárním konceptu skvěle funguje, pročež je Guntherovo honění skvělým střílením si ze všech těch zmrdelně vážně se beroucích assasíních filmů v čele s mým nejhlouběji opovrhovaným gumovým Dickem, což tomuto dílku dává pro mě další hurónsky vtipný nadrozměr. Ergo bavil jsem se nakonec královsky a s ohledem na zdařilé sebeparodující kreace kalifornské exguvernantky, na kterou je žel třeba čekat takřka Godotsky, přehlížím i toho debila v roli hlavního padoucha a dávám možná mírně nadhodnocenou, ale přece. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Režie: Taram Killam, scénář: Taram Killam, produkce: Taram Killam, hrají: Taram Killam... Klobouk dolů! Jít do rizika natočit originálním způsobem ryze autorskou záležitost, a nadto ještě coby svou filmovou celovečerní prvotinu – tomu já říkám mít koule! Taramu Killiamovi se podařilo vytvořit za relativně málo peněz opravdu hodně muziky. Muziky, co vás celý film baví – od začátku až do konce. Tahle crazy komedie, která se obejde bez v současnosti všudypřítomného pitvoření a fekálního humoru si rozhodně nezaslouží mít na CSFD tak nízké hodnocení – nejen kvůli půvabné Taramově manželce Cobie, která si ve filmu také zahrála, ale i kvůli překvapivému a povedenému comebacku Arnoldátora.Takže namísto původně zamýšlených čtyř, dávám plnou palbu - i s ohledem na údernou závěrečnou titulkovou skladbu Two Shots. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Cimrman vymyslel krásný způsob úspor: Hamleta bez Hamleta. Stejně jsme mohli sledovat většinu filmu o Guntherovi...bez Gunthera. Bohužel se o něm jen mluvilo. Což je škoda, protože když se objevil na scéně, dostal film vtip a aspoň nějaký náboj. Takovýto styl filmu mi spíše pasoval do doby před dvaceti lety, každopádně mě dlouhou dobu nebavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)
  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama