Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý způsob jak natočit film s hvědou bez hvězdy. Už jsem si říkal, že se tam ten Arnold snad ani neukáže a možná "délkou" pobytu na plátně trumfne i Seagala z filmu Boeing 747 v ohrožení. Když protrpíte většinu filmu (čekáním kdy a zda vůbec se Arnie objeví), který se pokouší trochu odlišným způsobem a rádobyhumorně vyprávět děj o pátrání po tajemném nájemném vrahovi, on se ukáže. Jeho role je aspoň trochu zábavná. Nebo spíš k smíchu? ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Těch 15 minut, ve kterých vystupuje Arnold, je docela zábavných. Zbytek je nenápadité mockumentary, s humorem spočívajícím v tom, že ostřílení nájemní vrazi jsou zesměšňováni těmi nejprofláklejšími způsoby (někdo nesnese pohled na krev, hlavní drsňák brečí jak malá holka, inkognito akce nevyjde, protože si všichni vezmou nevhodné převleky). ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte, že si užijete Arnolda Schwareneggera po dlouhé době v plnohodnotné komediální roli, pak se připravte na jedno z mnoha zklámání, které pro vás tento símek má přichystané. Arnie totiž na scénu dorazí pozdě a jen na chvíli a většinu času strávíme s méně známými zabijáky. A zpočátku to funguje, neboť humor působí ujetě tak akorát a méně známí, ale velmi schopní komici táhnou scény k úspěchu a úsměvům, ale po zhruba půlhodině dojdou nápady a odhodlání a od té chvíle se do konce jede na volnoběh a ani příchod Arnolda nezachrání nevýraznou komedii od lehkého průšvihu. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem měl pocit, že to bude moje letošní "guilty pleasure" ale postupem času to ztratilo ten správný náboj. Upřímně točit film jako dokument o tom, že chcete zabít nejlepšího hitmana na světe v podání Schwarzeneggera, je to zatraceně dobrý nápad. Bohužel se myšlenka nakonec vymkla kontrole a guilty pleasure to tedy rozhodně nebude. Příchod Arnolda sice ještě trochu nakopnul skomírající touhu filmu po čemkoli, ale i tak to nestačí a závěr už je šíleně přepálenej!!! Škoda, ale nelituji té oběti 94 minut... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama