Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Totální nuda a průšvih do doby, než se objevil Arnie. S ním jsem hltal každou větu a scénu a přesvědčil mě, že si umí poradit i s komediální rolí. Škoda, že se neobjevil dřív. Ta chvilka na závěru totiž nemohla film zachránit, protože zbytek byl místy vyloženě trapný a Taran Killam by se k režisérské židli neměl přibližovat. Dvě hvězdy jsou opravdu jen pro Arnieho. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý způsob jak natočit film s hvědou bez hvězdy. Už jsem si říkal, že se tam ten Arnold snad ani neukáže a možná "délkou" pobytu na plátně trumfne i Seagala z filmu Boeing 747 v ohrožení. Když protrpíte většinu filmu (čekáním kdy a zda vůbec se Arnie objeví), který se pokouší trochu odlišným způsobem a rádobyhumorně vyprávět děj o pátrání po tajemném nájemném vrahovi, on se ukáže. Jeho role je aspoň trochu zábavná. Nebo spíš k smíchu? ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kým dorazíme k Arnoldovi, prejde trištvrtina minutáže. Takže opäť ide o zavádzanie tvorcov. Trochu aj čakám, že ak sa dočkáme ďalšieho Terninátora a Conana, tak tam Arnie bude len na hosťovačke, ono mu to ani nebudem vyčítať, vek je vek. Lenže nič to nemení na tom, že ide trápnu komédiu s trápne natočenými akčnými scénami a jediný Švarci sa tu ako tak baví. Potenciál tohto filmu bol utopený v ambíciách bavičov zo SNL, ktorí svoj talent z niekoľko minútových skečov nevedeli preniesť do celovečernej podoby. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|2%| Jak se mohl Arnold upsat k takové sračce? No, to je mi teda záhadou. Bylo peklo to dodívat do konce. Ale já to přeci jenom vydržel. Zastávám názor, že když si film pustím, tak ho musím taky dodívat a ne hodnotit po 20 minutách a dát hodnocení. Zhruba hodina filmu je totálně o ničem. Sledujeme tu partu totálně vymaštěných kokotů, co se snaží najít a zabít známého zabijáka Gunthera! Takže tu máme zezačátku seznámení všech elitních postav, kteří jsou odvážní natolik, aby si troufli Gunthera najít a zabít. Myslím to však ironicky. Neboť sledovat ty dementy jak jsou retardovaní tak, že se sami málem zabijou, bylo mi k pláči. Já se nemohl ani jednou zasmát. Celé to bylo trapné. K tomu ten debilní rádoby dokumentální styl. Ani to nebylo vyloženě točeno jako dokument, jen to tak naoko trochu vypadalo. Když už se po cca 67 minutách zjeví Arnold, tak se paradoxně ve filmu nic nezlepší. Bylo mi ho až líto páč i on vypadal trochu trapně. 1% dávám za menší šarvátku v kuchyni, kdy si tam Arnold podá jednoho sráče. Druhé % dávám za hlášku“ Odešel k vrtulníku“ což nám připomene Arnoldovu slavnou hlášku z filmu Predator. To je ale vše. V tomto snímku opravdu není o co stát. Je to nudná trapárna a i ta akce je prostě obyčejná - moc jí ani není. Takže je mi líto, ani ten Arnold tuhle pekelnou srajdu nezachránil. ODPAD jak vyšitý!!! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama