Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Těch 15 minut, ve kterých vystupuje Arnold, je docela zábavných. Zbytek je nenápadité mockumentary, s humorem spočívajícím v tom, že ostřílení nájemní vrazi jsou zesměšňováni těmi nejprofláklejšími způsoby (někdo nesnese pohled na krev, hlavní drsňák brečí jak malá holka, inkognito akce nevyjde, protože si všichni vezmou nevhodné převleky). ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Malá gangsterka s nadhledem a humorem podobným americké verzi Kanclu mi až překvapivě sedla. Každá z najmutých postav měla svoje roztomile idiotské mouchy, které vám při sebemenší akci s ladností zabijáka dokazovali. Po překročení půle jsem marně pátral, kde je náš Arnie a hle, doma v pyžamu a má to skvěle připravené. Celý zbytek filmu si doslova urval pro sebe a vůbec mi to nevadilo. Srandovní překvápka a slyšet zpívat terminátora country písničku, nikde tady ani ve vesmíru se to už nestane. :) Tak nízké hodnocení si nezaslouží. 65% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Blake (Taran Killam) sestaví a vede tým svérázných zabijáků, který má odstranit nejlepšího hitmana na světě. Najít a zabít Gunthera (Arnold Schwarzenegger) nebude vůbec jednoduché, protože je prostě nejlepší... Arnie se na scénu dostává teprve v čase 1:07:44 a uvede se slovy: "Put your weapons down." Arnold hraje v regulérní vedlejší roli, která nebyla vůbec špatná, ale mohl dostat větší prostor. Country písnička v závěrečných titulcích byla třešničkou na dortu. Schwarzenegger byl také výkonným producentem. Snímek mě jako celek vůbec nezaujal a při opakované produkci bych si pustil pouze Arnieho scény (necelá čtvrthodina). Hlavní hvězdou filmu je (bohužel) Taran Killam, který to celé napsal, režíroval a produkoval. Gunther se vrátí ve filmu THE GUNTHER WHO LOVED ME (pokud tenhle vydělá nějaké peníze). HODNOCENÍ 40% ()

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

S BRÁCHOU Sebigem jsme se královsky dokázali bavit, ale ani né tím, co se přesně dělo před našim nechápajícím zrakem - nýbrž hláškama, kterými jsme si dabovali to dění filmu. Naprosto absolutně nechápu, co má Killam za dýlera, ale natočit tak vypatlanou sračku bych nedokázal ani já s jedným varlatem. Jeho gesta, přehrávání, necharismatické vystupování rámuje ikonickou show v tom nejvíce negativním smyslu. Zbytek postav se dá těžko komentovat, protože to jsou jednoduše nýmandi. Ať už je to ten Zero hacker, ty .... dvojčata s WTF image. Ta bruneta byla jediná, kvůli které bych byl ochotný dát jednu hvězdičku ale za to, že si nechala udělat děcko od toho tlustého romantika, pro mě film nemá ani happyend. Arnold v ženském spodním prádle.... jako, twist, ačkoliv absolutně některé scény NEODPOVÍDAJ fyzičce naší milované legendy - je sice jaksi podařený, ale posunulo to pro mě level ve slovech "trapný, nechutný a nevkusný". Od toho momentu, budu muset co dělat, abych našel vyloženě něco co se dá nazvat těmi třemi slovy. Srovnatelné s posledním dílem rychle a zběsile. A přitom těch PÁR segmentů v akci (jop, Asiat co bez střihu vytasí side-flip například) a daná premisa, vypadaj na oko tak slibně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno