Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první zhruba půl hodinka a závěrečných cca 15 minut kdy se konečně objeví Arnold byla docela příjemná,dost za vlasy přitažená zábava,která dokázala udržet mojí pozornost bez větších problémů.Bohužel je tu ale střed filmu,kdy se děj nepříjemně rozmělňuje,roztahuje a "humor" na čas mizí.V tuhle chvíli je pak Gunther veliká nuda.Jakkoliv jsem měl tendenci po prvních 15 minutách dávat 4 hvězdy,nakonec je to jen velmi těsně nad průměrem...55% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tohle je smutný osud kdysi největšího akčního herce, mého dětského idolu a dříve i reklamy na americký sen. Arnolda stejně jako všechny ostatní herce dohnal věk a už zkrátka nemůže hrát role, co hrál v 80. a 90. letech. Tak občas zkouší něco vážnějšího (Maggie, Aftermath), ale jeho herecký rejstřík není takový, aby takovéto role zvládal. Poté, co si splnil sen a stal se nejslavnějším kulturistou všech dob, nejlepším akčním hercem všech dob, ve své době též nejlépe placeným a nakonec i kalifornským guvernérem přišel konec jeho mandátu a on se vrátil po 10 letech k herectví. Bohužel čas jde neúprosně dopředu a diváci už na něj tak nějak zapomněli a jeho nové akční filmy už nebyli kasovními hity. Tím pádem o něj vlivní producenti ztratili zájem a on tak nyní musí brát chtě nechtě role ve sračkách, o které (jak někdo trefně napsal) by si před 15 lety neopřel ani kolo. A to že Arnold jezdí na kole hodně. Jsem velmi zvědavý, jak dopadne nový Terminator, do kterého bude opět mluvit James Cameron. Já doufám, že dobře. Pokud ne, je s Arnoldovou kariérou bohužel definitivní ámen. Ale stejně si borec Árný. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám pod sebe na rozrušující se kolegáčky, zásadním nedorozuměním je, že se film prezentuje coby akční komedie. Ve skutečnosti se jedná o parodii, což, nevím proč, tvůrčí tým nepřiznal. A jako parodie to má své lepší momenty, že. A také horší. Ve druhé půli spíše ty horší. Pokud však divák k látce přistupuje s vědomím, že není, a to ani zdaleka, sesmatlána na vážno, může v klidu přežvykovat a nemá důvodů k hysterii. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kým dorazíme k Arnoldovi, prejde trištvrtina minutáže. Takže opäť ide o zavádzanie tvorcov. Trochu aj čakám, že ak sa dočkáme ďalšieho Terninátora a Conana, tak tam Arnie bude len na hosťovačke, ono mu to ani nebudem vyčítať, vek je vek. Lenže nič to nemení na tom, že ide trápnu komédiu s trápne natočenými akčnými scénami a jediný Švarci sa tu ako tak baví. Potenciál tohto filmu bol utopený v ambíciách bavičov zo SNL, ktorí svoj talent z niekoľko minútových skečov nevedeli preniesť do celovečernej podoby. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Malá gangsterka s nadhledem a humorem podobným americké verzi Kanclu mi až překvapivě sedla. Každá z najmutých postav měla svoje roztomile idiotské mouchy, které vám při sebemenší akci s ladností zabijáka dokazovali. Po překročení půle jsem marně pátral, kde je náš Arnie a hle, doma v pyžamu a má to skvěle připravené. Celý zbytek filmu si doslova urval pro sebe a vůbec mi to nevadilo. Srandovní překvápka a slyšet zpívat terminátora country písničku, nikde tady ani ve vesmíru se to už nestane. :) Tak nízké hodnocení si nezaslouží. 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno