Reklama

Reklama

PRAY

Celý film

Obsahy(1)

Zbídačení templářští rytíři se vracejí z války zpět do Evropy. Při průchodu lesem narazí na zpustošenou vesnici, která působí opuštěným dojmem. Svým příchodem však probudí zlo, které se zde skrývá. (SOLOM.)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

S hororom má “Pray” spoločnú akurát tak myšlienku. To, že niekto niekde kričí “Satanas” je v dnešnej dobe už veľmi málo, pričom ja sa vlajočkou národa 🇨🇿 ktorý toto zbúchal, ovplyvniť určite nedám. Nedal by som sa keby išlo o “našich”, nedám sa ani v prípade, keď ide o “vašich”. Ako historická drobnosť to možno ujde, ako počin, ktorý by mal zaujať, poprípade hororovo vystrašiť, je to nedostatočné. Jedine, že by Vám stačilo blato, kone a kostýmy - potom to je “horor”. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Špinavé, ponuré, syrové, atmosférické a věrohodně středověké. Slušné kostýmy a prvky okultismu. Při souboji je trošku chaotičtější kamera, ale jinak solidní práce. 8/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu že 90% české tvorby je filmový odpad, ale když jde o většinu short filmů, tak je to od zbytku tvorby k nepoznání. Filmařsky velmi kvalitní, a ačkoliv mě to jinak moc nestrhlo, vizuál je na Česko slušný nadstandart a kdyby se takhle točily i celovečeráky, máme bezesporu šanci se rovnat zbytku světa. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na naše poměry vcelku obstojný krátkometrážní historický snímek s hororovým podtextem. Hororová – okultní podstata je tu sice poněkud upozaděna, ale jinak to má docela dobrou atmosféru, vizuál taky není marný, je to správně špinavé a ponuré, no prostě slušné průměrné dílo, za které se jeho tvůrci určitě stydět nemusí a divák taky nebude litovat, že se na to podíval. ()

Reklama

Reklama