Reklama

Reklama

Černý zpěvák nepřináší jen líbeznou píseň, ale i bolestivou smrt. Studenti usedající do univerzitních lavic netuší, že se nad nimi snáší temný tón jeho smrtelné ukolébavky. Jako přízrak univerzity tiše prochází učebnami i kolejemi. Jeho repertoár tvoří bolest, krev, agónie a řev umírajících obětí. Kdo se však skrývá za jeho maskou? Jaké jsou jeho skutečné motivy? Proč vraždí v pravidelných intervalech? Proč své oběti brutálně zohaví? Jedná se o zlo sahající až do šestnáctého století, nebo se v černém hábitu skrývá úchylný vrah? Nevíte? Měli byste... Protože - nevědomost zabíjí! (Vapet Production)

(více)

Recenze (42)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní vraždu v kapli jsem si pustil dvakrát, abych se přesvědčil, jestli to tvůrci myslí vážně... bohužel mysleli. A vůbec, vyvraždovačkám s maskovaným vrahem, který své oběti bodá nožem a bodá a bodá a pak pro změnu zase bodá a jestli ho nezabili, tak bodá dodnes už dávno odzvonilo. Dokud někdo nepříjde s oživením (jako to udělal Vřískot 1), budu tomuhle typu hororu solit odpad ostošest. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Jestli se z toho dostanu, zůstanu navěky pannou, přísahám!-Svist, šplouch, uáááá.- Vcelku obstojný slasher, kterému by slušelo zkrácení, páč těch žvástů a pěveckých čísel je tam zbytečně moc. Přízrak koná bohulibou činnost, když zbavuje univerzity neschopných studentů. Současnosti totiž dominuje průměrnost, a tak je třeba s tím něco udělat. Jak nadčasové! Mám pocit, že takový přízrak by byl potřebný i dnes. Film je dostatečně krvavý, chybí sice střeva ven, ale místo nich jsou játra ven, naopak nechybí divoký sex. Prostředí velmi zdárně supluje gotický hrad. V Salamance se nachází jedna z nejstarších a současně prestižních univerzit. Celkový dojem mírně kazily jen levné požárové pixely, jinak fajn. 3,5* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká samotného příběhu filmu, tak ten mě docela zaujal ovšem jeho zpracování už moc ne. Začátek vypadá hodně zajímavě a okamžitě jsem si vybavil Fantoma opery. Bohužel další průběh se změnil z hororu na jakousi teenagerskou černou komedii, kdo se s kým vychrápe a kolik toho vychlastá. Sem tam se objeví další vražda, ale trikově jsou tyhle scény hodně nedotažené do konce. Viz scénka z WC, nebo márnice. Posledních zhruba sedmnáct minut jsem začal být zase spokojený, protože to vypadalo na velkolepé finále. Bohužel jsem se ho nedočkal ba co víc přišlo obrovské zklamání. Scéna kdy hoří celá kaple vypadala nechutně uměle a největším vrahem se nakonec stal policajt, který odpráskl několik studentů. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že když evropani a evropanky chtějí, i oni umí dobrej horor. Částečně vynalézavé vraždy, rozvinutý příběh včetně různých odboček, vcelku budované napětí, nezvykle soft porno scéna, když postarší policajt odstřeloval jako na běžícím pásu zpěváky v masce, i jsem mu držel palce, zajímaví herci a herečky (ve tváři nijak výrazná hlavní hrdinka překvapuje úžasným tělem a poměrně dobrým hereckým výkonem). Prudily mě na filmu jen dvě věci - digitálně dodělávaný oheň, což se opravdu moc nepovedlo, a ne zcela realistické využívání internetu, ale což, to by se dalo i přežít. Celkově vzato, docela slušnej výkon. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

ANATÓMIA+TEMNÁ LEGENDA Celkom zaujímavá španielska vyvražďovačka. Mordy nie sú síce nijak výnimočné, ale odsýpa to pomerne ľahko, erotických scén je dosť, krvi tiež... Miestami prekvapivý čierny humor tiež poteší... Filmík dokázal vytvoriť celkom solídnu atmosféru a maskovaný zabiják pôsobí dostatočne zaujímavo, aby nezanikol v súčasnom kvante killerov... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama