Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Zoufalý úvod Hidden Striku, který v divákovi zanechává spíše dojem podprůměrného akčního digitálního bordelu, střídá ve své druhé polovině ráz a stává se poměrně zábavnou chanovskou co-op mlátičkou. Ačkoli jsou příběh i charaktery jednotlivých postav postavené na vodě a divák trpí, tak chemie mezi Jackiem a Cenou funguje na jedničku, což tak částečně kompenzuje výše zmíněné neduhy. Z akčních scén stojí za zmínku především nápaditá pěnová sekvence, jež Vám připomene legendární akrobatické kousky cirkusového souboru Cirque de Soleil. Jednoznačně nejslabší film Scotta Waugha a začínám se obávat i o čtyřku Postradatelných. Dvě hvězdy. 😕 (30.07.2023) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkové akční béčko zabalené do čínské produkce, okořeněné příšerným CGI, pitomým příběhem a slušnou akcí. Bezmozková zábava se sympatickým duem, kterému scénář nenabízí nic k herectví, ale má prostor předvést co dovedou alespoň po fyzické stránce, kterou více a méně ovlivňuje věk. I přes všechny výtky, které si film zaslouží, se vždy raději podívám na podobnou žánrovku, než jakoukoliv novinku od DC a v poslední době i od Marvelu. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Napriek asi trom znamejsim hereckym menam si po par minutach uvedomite, ze aby mohol Jackie tocit zabavne a i v Europe, ci Americke oblubene filmy, musi zrejme z casu-na-cas hrat v niecom, co potesi skor cinskych predstavitelov. :) Usudzujem to na zaklade pravidelnosti pocas tych rokov jeho kariery, ked sa objavili taketo nepodarky. :) Hned v uvode si povsimnete znacne mizerne CGI.  Tiez, ze postava John-a Cenu je Peacemaker. :) Klasicke zlozenie lubovolnej hong-kongskej, ci korejskej jednotky su zarucene 40-kilove kocky z tik-toku v tielku pre potreby divaka...chjo. Posobi to neskutocne lacno, napriek tomu, ze sa to snazi i od Mad-Max-vibe. Nalady vo filme sa menia ako na beziacom pase. Snaha o Chano-ve legendarne vtipne suboje a preslovy, kym o par sekund je z toho drsny thriler. Meh.."Slow...and put in the HOLE". Chan-ova najlepsia hlaska v tomto paskvile. Kvitujem podareny "lanovy fight" v hasicskej pene. 30% Neodporucam. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 15-20 minut vypadalo Hidden Strike na solidní katastrofu, která bude extrémně špatně vypadat a navíc se bude brát smrtelně vážně. Pak ovšem přišel zlom a celý ten maglajz se překlopil do klasické Chanovské akční komedie a v tomhle směru začal HS překvapivě slušně fungovat. Na akci je sice vidět že Jackie už není žádný mladík, ale i tak je zábavná a jeho chemie s Cenou funguje dobře. Závěr je sice trochu kostrbatý a scény s cisternami a raketovým autem nejspíš vznikly v mysli pětiletého dítěte, nicméně sem to vlastně docela zapadlo…60% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné akční béčko, kde nechybí hlučné akční sekvence, působivé bitky, humor a občas nějaká ta hláška. Herci až na Chana sice spíše druholigoví, ale to vůbec nevadilo. Námět stokrát stejný, ale zpracování dobré a pár nápadů (např. motor z rakety), fakt dobrých. Dialogy nebyly vyloženě debilní, hudba ušla. Za mne spokojenost a 70% k tomu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)
  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama