Reklama

Reklama

Trauma

  • USA Trauma
Trailer 1

Obsahy(1)

Štyri dievčatá zo Santiaga sa vyberú do vidieckej oblasti, kde chcú stráviť víkend plný zábavy. Bezbranné slečny sa namiesto príjemného víkendu dostanú do spárov miestnych buranov, ktorí využijú ich príchod pre svoju vlastnú potrebu a dievčatá brutálne prepadnú a znásilnia. Pomoc je vzdialená na míle ďaleko a preto sa ženy musia spojiť a nájsť cestu, ako sa pomstiť za tento ohavný čin. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No, po delší době konečně zase pořádně úchylný, špinavý, brutální, sexy masakr. Už ta úvodní scéna mě dost odrovnala. Je to hodně zvrhlé a nepříjemné. Scény znásilnění opravdu realistické, Gore také na vysoké úrovni. Velký plus za pěkné herečky a super lesbický sex a nahotu. Lucio A. Rojas se s tím opravdu nesral a naservíroval to se vším všudy a tak to má být. Pálil bych v rámci žánru za pět, ale "akční" scény byly celkem dost amatérské a logika některých střelců (hlavně policajtů) byla na bodu mrazu. Každopádně TRAUMATICKÁ podívaná. Uf. (291. hodnocení) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku zrežírovala Pinochetova soldateska sexuální hrátky pro matku a syna, u kterých jsem si říkal, jestli už to není trochu moc. Hned další scéna ukázala, že vedle gore budou důležitým prvkem i kozy, proti čemuž se také nedá nic namítnout a to i přesto, že holky měly divné hlavy. A nutno uznat, že pokud se Rojas věnoval výše zmíněným prvkům, bylo se na co dívat a povedla se i znásilňovací scéna. Jenže jak už to tak bývá, opět se nedařila mezihra. Jakmile se nesvlíkalo a nevraždilo, byla to přinejmenším nuda vystavující na odiv debilní chování postav. To platí zejména pro dva ultratupé policisty. Nicméně i tak se jedná o mile zvrácenou jednohubku, která mi jen potvrdila, že exploiťáky z Chile patří vedle těch japonských k nejúchylnějším. 60% ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Budu úplně upřímná, což je pro mě jako pro neskutečně prolhanou svini skoro až nadpozemskej úkol, každopádně sem se fakt bála, že z filmu budu mít ukázkový trauma páč jak něco má trpící název tak u toho většinou nejvíc trpím, buddhožel já, co je to zas, jak by řekli křesťané, za nebeskou kundovinu. Každopádně film mi doporučil zdejší kámoš co se s ním někdy shodnu a jindy zas absolutně ne, takže šance byly 50 na 50, přítel na telefonu to nezvedal a co se týče pomoci diváků...mno...jelikož mi vaše názory na film byly jako vždy úplně u piče, tak jsem to riskla a film si pustila. Jelikož mám jednou dobrou náladu tak rovnou říkám, že následující text obsahuje BOJLERY a pokud se mi v poště budou zas hromadit historicky hysterický zprávy, že jsem prozradila děj, mám pro vás vzkaz. Máte číst komentáře jiných až po filmu, kokoti! Takže po stručném úvodu jdeme k filmu - Hned první žhavá scéna mě donutila zadrnkat si na kytaru (pro debily - nemyslím žhavou scénou to, jak tam borec prcá svojí mrtvou mámu, ale ty lesby co jsou hned potom) a byla jsem tak příjemně naladěná a odhodlaná, že pod 3* nepůjdu. Když se pak černovláska během filmu projeví jako pěkná svině, hned jsem viděla sebe (akorát konečně s kozama) a fandila jí. Jenže jak ona tak další tři borky maj problém a tím je Juan, nebo jak se ten vocas jmenoval. Juan je právě ten týpek, co na začátku byl nucen prcat mrtvou mámu, která na začátku aktu ještě žila, pak zas musel jindy prstit mimino a to vše díky tomu, že jeho tatínek byl strašlivej čurák. Synátor chytne trauma jako prase a i v dospělosti zůstává lehce narušen. Takže se nechává kouřit od svýho synka, kterej se má za psa, řeže hlavy, je skoro nesmrtelnej, budí hrůzu v celém policejním sboru, kterej čítá dva poldy, totálně domrdá našim čtyřem borkám den a mnoho a mnoho dalšího.Některý scény jsou nechtěně vtipný, jiný se povedly, konec je holt píčovina alias Juan terminátor, každopádně v celkovým pro a proti jsem se zvráceně bavila. Kluci z Chile mocně žerou chilli páč tam vznikaj kurevsky vostrý snímky a já děkuju Žolíkovi za film. Doporučuje 8 incestních, vraždících prstičů miminek z 10. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová volovina... Když se onehdá klucí v srbsku rozhodli, že budou točit film, vylezla z toho řemeslně kvalitní, sofistikovaná a uvěřitelná obžaloba společnosti která není vyrovnaná s hříchy a traumaty války a v tomhle stavu je vržena do kapitalistického systému ve kterém jen silnější a bohatší pes mrdá.. Tady se jakejsi Rojas snaží podobnou povídačku o Chillském traumatu naroubovat na svůj film a snad těm kecům ani sám nevěří... Odvolává se na klasiky rape´n´revenge subžánru, ale evidentně ho vůbec nepochopil, protože v jeho podání jsou to -ke konci filmu- spíše ty chuděry poznásilňované ženské, kterým divák za jejich debilitu přeje smrt.. Rojas má sice odvahu realizovat scény jak z de Sada (ikdyž explicity jsou spíše mimo záběry), ale nemá schopnosti, aby tyto scény usadil do příběhu tak nevyzněly jako prvoplánová šokantnost.. Ve výsledku si dal záležet jen na lesbické lízačce a znásilňovací scéně -vše ostatní je jaksi odfláknuté a jakoby navíc aby se dalo říct, že to je film s dějem.. To samo asi vypovídá o tom jak důležitá je pro Rojase ta revenge složka daného subžánru..... Za mě velké Ne-e!! Už jsem dávno vyrostl z fáze kdy mě zajímalo jen jakej další filmový extrém mi kdo naservíruje. Dnes už potřebuju aby se pod šokem skrývalo i něco chytřejšího.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do tohohle kousku jsem šel s velkým očekáváním a o to víc jsem zklamanej. Tahle story mě absolutně nechytla. Herečky byly tak hnusný, že bych si o ně neopřel ani kolo. Tyhle čtyři nány si moje sympatie rozhodně nezískali a ve výsledku mi bylo vlastně fu(c)k jestli někdo přežije. Ba naopak jsem přál všem smrt. Film má sice špinavej look a nabídne pár nechutností, ale jako celek mě to vůbec neoslovilo. Navíc si myslím, že Chile už nabídla větší brutality. Už jsem to psal u předchozího Rojas(ova) filmu " Path " v komentáři, a napíšu to i tady. Pokud jde o hororový snímky z Chile tak u mě jednoznačně vede " Hidden in the Woods " a Top(em) je u mě " Visceral: Between the Ropes of Madness ". ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na skutečné události. (ARI50)
  • Německá verze byla zkrácena o více než 12 minut, aby se zajistil Rating „pod 18 let“. (Kudly4)

Reklama

Reklama