Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španělsko La casa de papel (Netflix version) (více)
Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvůrci:

Álex Pina

Hrají:

Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Pedro Alonso, Esther Acebo, Darko Perić, Alba Flores, Enrique Arce (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze uživatele Petr.Siman k tomuto seriálu (4)

Papírový dům (Netflix verze) (2017) 

Dokonalost, co můžu říct ještě nikdy mě nic nechytlo jako tenhle skvost a finále druhý série... Mám za to že jsem měl celou dobu slinu u huby a asi tak 5x orgasmus. Nemám co vytknout a trailer na 3 sérii, ehm už se nemůžu dočkat až se opět vrátím s naší partičkou do další akce. Díky netflix, tohle se kurva povedlo. ()

Na nic (2019) (S03E08) 

Tak tohle byl takovej kurevsky masakr, že vlastně ani nemám slov. Ještě že po dokoukani mi netflix napsal že 4 série už 3 dubna... Jinak bych si asi vytrhl chlupy všude. Jsem zvědav jak z tohodle profesor vybrusli, protože tohle už není kurva loupež, tohle je zkurvena válka. PS doufám že ta zrzava cubka zákopne a zlomí si váz. ()

Technické KO (2020) (S04E06) 

Trevore ty jsi strašný pablb ()

Rodinná tradice (2021) (S05E10) 

Asi nejlepší díl vůbec , parádně emoce ždimajici jízda a ten konec ... ()

Související novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama