Reklama

Reklama

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

  • USA The Conjuring: The Devil Made Me Do It (více)
Trailer 3

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (384)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle byla tak neskutečně debilní nálož, že jsem u toho málem 16x usnul. Pro pána boha nechte už tyhle duchařské horory napokoji, obzvláště pak Conjuring, protože tady se násilně ždíme motiv, který byl znásilněn a přeždímán už tolikrát, že by se člověk nedopočítal. Conjuring 3 je řekl bych “different story, same shit”, protože kulisy a detaily jsou trochu pozměněné, ale základní kostra je pořád to samé dokola, bez jakékoli inovace. Herecky mdlé (Farmiga vypadá na 70:D), příběhově katastrofální a nezáživné, atmosféra 0, jump scares taky 0 (!!!!!????) a ačkoliv mě ze začátku těšilo, že jde o “tak trochu jiného ducha” a kamera se neomezuje jen na jednu rodinu v jednom domě, časem mi tohle detektivní vyšetřování, obhajování démonické posedlosti před soudem a v závěru tak trochu home invasion začlo lézt neskutečně na nervy a objektivně můžu říct, že to je velmi špatný film. Pokud tohle diváci vyhajpujou do červených hvězdiček, tak už je to jen důkaz, že česká divácká nenáročnost nezná hranic… ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

To se tady zase sešlo kritiků. To snad není možný, kolik parazitů se tady dá najít. No, každopádně Conjuring 3 je prostě dost fajn. Michael Chavez není nový Wan, ale to není vůbec na škodu. Příběhově je film mnohem pestřejší a konečně se dostáváme ze spirály prokletých domečků, kde rodina dostává na frak od nějakého démona. Tentokráte dostáváme poctivou detektivku se super atmosférou i postavami. Nemůžu si stěžovat. Lekaček je sice méně, ale Chavez má prostě řemeslo v ruce a tak dostává prostor nám ukázat něco jiného. Jasně, je to o trošku slabší, ale to jen proto, že rejža prostě nemá ještě tolik zkušeností a proto si myslím, že se s tím popral dobře. U mě to fungovalo a u většiny očividně taktéž. A frajeří co tady tomu napálí odpad, rozumí filmům asi tak, jako já autům. Jen idioti, co se chtějí zviditelnit, nic víc. Přestaňte čumět na filmy, hodně tím prospějete světu. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Cirkusová čorkařka Jolanda Králikárníková a její slizce impotentní manžel Éda se už potřetí vydali strašit debily jakože skutečně, ale skutečně skutečnými událostmi, načež v Muzeu cigánských hraček v ameryckim Konektykukutu přibyl další exponát, a sice smrďýci Lakatošova myska na psý gulaž. Ti řykam, more, z toho oklutyzmu sy pyču dělat nebudeš, bo tě zeřere rakovyna nebo Lucyfer! Každopádně, ač na hovnech postavena mykologie pouťových podvodníků, je z toho do třetice rozhodně zase jeden z nejlepších počinů ve své třídě za poslední rocky. Sice trošku teplejší než Jakub One a s ne až tak mrazivou stratosférou, nicméně stále těžce nadstandardní démonstrašní rejdy s vcelku duchůplným scénářem, solidní a stylovou exekucí, pevnou režií a ňuňavou satanistkou v prdeli. Tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „v pozadí“. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V zajatí démonov 3 je, bohužiaľ, najslabším dielom série, no nedá sa povedať, že by sa to nečakalo. V jadre ide pritom i naďalej o relatívne funkčnú hororovú záležitosť, dobre vymyslenú a občas správne atmosferickú, no zásadný rozdiel je v osobe režiséra. Michael Chaves skrátka nie je druhý James Wan a hoci je tretie dobrodružstvo manželov Warrenovcov slušným hororovým remeslom, v priamom porovnaní s predošlými časťami citeľne stráca, či už z pohľadu napätia, alebo rovno samotného strašenia. Nie natoľko, aby som sa nebavil, no s takto rozostavenými figúrkami na šachovnici som chcel predsa len trochu viac. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

SOUDY PŘIJÍMAJÍ EXISTENCI BOHA. JE NA ČASE, ABY PŘIJALI I EXISTENCI ĎÁBLA…“ ///  Parádní filmařina, na jakou moc v hororech nenarazíte. V hlavní roli není tentokrát ani tak Ďábel, jako spíš manželé Warrenovi. A není ani tak strašidelný, jako spíš zajímavý… Takže ano, taková „démoní“ kriminálka.     ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Dcerka se mi nějak nevyvedla. Chci ji předat Peklu.  /// Thx za titule „titulkomat“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (34)

Zajímavosti (24)

  • Lorraine Warren, ktorú hrá Vera Farmiga vo filmoch tejto série, zomrela prirodzenou smrťou vo veku 92 rokov 18. apríla 2019. Bola hlavnou konzultantkou všetkých projektov. (Pat.Ko)
  • Počas záverečných titulkov prebieha spravodajský rozhovor so skutočnými Edom a Lorraine, spolu s fotografiami scén z filmu a dialógmi zo zvukovej nahrávky exorcizmu Davida Glatzela. (Pat.Ko)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

20.07.2020

Studio Warner Bros. dočasně zrušilo plánovanou premiéru nového snímku Christophera Nolana Tenet. Rozhodnutí padlo poté, co byl film již dvakrát odložen. Studio je stále rozhodnuto pustit film do kin… (více)

Reklama

Reklama