Reklama

Reklama

Snímek Cesta bez návratu, který vznikl podle skutečných událostí, vypráví příběh dvou mužů, stavbyvedoucího Romana Melnyka (Arnold Schwarzenegger) a letového dispečera Jakea Bonanose (Scoot McNairy). Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (189)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Když vznikne dobrý příběh, ale zabije ho kamera s režií, přesně tak to dopadne. Jako sračka. Hodnocení dávám schválně nízko, protože si to nezalouží pozornost. Arnold je za debila a Meggie Grace ještě za větší krávu. Ona je sladká a její jakoby namžel Scoot neskutečný slizoun. Hodili se k sobě jako hoblík a okno. Blee a fuj zároveň. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Asi by se to všem líbilo více, kdyby Arnie vzal samopal a celou leteckou společnost postřílel a pak by se jako robot vrátil v čase a zachránil svou dceru a milovanou manželku. No, tak život ale nefunguje. Na dramatu nevidím nic špatného. I když by se to dalo natočit lépe, bavilo mě to a Arnie zahrál skvěle. Já ho prostě mám rád a jsem za každý jeho nový film vděčný. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Bezbřehá nuda s vytahaným xichtem a splasklýma kozama někdejšího guvernéra v hlavní roli. Možná bych se smířil s nějakým nechutným koncem herecké kariéry při ztvárnění uchrchlaného seriálového detektiva v posledním tažení, jež by pro člověka, který v obličeji není schopen zapojit mimické svalstvo, byla celkem trefa. Tohle je ale velký trapas a utrpení. Možná ještě větší, než na pohřbu čumět hodinu a půl do otevřené rakve vaší prababičky. Ukrajinský frajer Roman se celý film potácí od čerta k ďáblu s fotkou svých zesnulých a je hrozivě depresivní. Pak je tu ještě nějaký Utřinos, který se utápí v sebelítosti a je hrozivě depresivní. On je vlastně celý ten film hrozivě depresivní a nejkrutější je asi ten depresivní konec, který nenabídne nijak zajímavé rozuzlení. Kdyby to nebylo podle skutečné události, snad bych to ani nedoporučil, protože je to jinak úděsná sračka. 30% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Produkce Darren Aronofsky? Proboha proč? Protože je to drama, kde všichni trpí? Ale teda na něj docela nevýrazné drama. A Arnoldova přítomnost v něm je bez debaty WTF roku 2017. Jakoby hrál místo Seana Penna ve 21 gramech. Ukažte mi jediného člověka alespoň trochu se věnujícímu filmům (ať již jako divák nebo tvůrce), kterému to nepřijde unreal. Jinak vyobrazení zodpovědnosti pracovníků v řídícím středisku letiště je zde neokoukané a silné, a Scoot McNairy hraje důstojně. Tak, jak bylo potřeba. Scenáristicky se příběh mohl vyvinout jinak, zajímavěji. Takhle film zapadá prachem, než skončí závěrečné titulky. ()

Britney75 

všechny recenze uživatele

Letecké katastrofy - srážka ve vzduchu. Shodou okolností jsem tento díl viděla nedávno a některé věci ve filmu nesouhlasí. Například to, kdy vyšetřovatelé v tomto kanadském seriálu, kde jsou fakta podloženy očitými svědky nebo černou skříňkou, zjistili, že vina nebyla na dispečerovi Jackovi,( v seriálu to byl Peter! ) který seděl v řídící věři, ale na nesprávných instrukcích, které dostával jak z jiné věže , tak z obouch letounů. Teď si nejsem jistá, ale dispečer Peter měl původně spáchat sebevraždu. Nechce se mi to znovu hledat, ale doporučuji vám si tento díl pustit, pro ověření faktů. Mimochodem tady v obsahu je Arny jako Viktor, ale ve filmu se jmenuje Roman Melnyk. Těšila jsem se, že uvidím něco i z té druhé strany, ale jsem zklamaná, neemotivní a souhlasím s Wacoslav1 :D Samotnou mě to zarazilo, že měl vůbec Arny odvahu takhle vylézt před kameru. No, jsme koneckonců jen lidi :) Každopádně to je to nejmenší, co mi na filmu vadilo. Celkový dojem 1* Podruhé už to vidět nepotřebuji, škoda, šlo by to i lépe :/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Vitalij Kalojev osobně našel svou dceru v troskách letadel. Stejně jako našel její náhrdelník. (Dinsberg)
  • Skutočná havária, ktorá inšpirovala tvorcov sa stala 1. júla 2002. Let Bashkirian Airlines 2937, na trase Moskva - Barcelona, ktorý mal na palube lietadla Tupolev Tu-154 celkovo 60 cestujúcich a 9 členov posádky, sa zrazil krátko pred polnocou s letom DHL 611, konkrétne nákladným lietadlom Boeing 757-23APF nad nemeckým mestečkom Überlingen. Nákladné lietadlo smerovalo z Brusselu do talianskeho Bergama a obaja veľmi skúsení piloti haváriu neprežili. Ani z prvého spomínaného lietadla sa nepodarilo prežiť žiadnemu z cestujúcich, z ktorých väčšina (45 osôb) boli školopovinné deti. (MikaelSVK)

Související novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno