Reklama

Reklama

Snímek Cesta bez návratu, který vznikl podle skutečných událostí, vypráví příběh dvou mužů, stavbyvedoucího Romana Melnyka (Arnold Schwarzenegger) a letového dispečera Jakea Bonanose (Scoot McNairy). Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (189)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nový Konan je mrtev stejně jako Árný! Ten už se nevrátí, neboť mu evidentně zbývají síly akorát tak na pičoidní melodramata, zábavná jako píchání katolických panen a záživná jako rozdrcené sklo s hřebíky. A tak tu po Magi máme Magi 2, dochucující tentokráte odvar z Dostojevského ponožek, kde Árnýmu nyní kromě dcerušky hnije už i manželka, on pouze plynule vyměnil postapokalyptickou Ameriku za předapokalyptickou a místo smutného Američana paroduje smutného Ukrajince. V neherecké kakofonii univerzální obrnové grimasy se s ním filmem devadesát minut od ničeho k ničemu navíc potácí i neméně nadaný smutný dispečer, a jediným Následkem je tak špatně zahraná, otravná a povrchní nuda, nápaditá a přínosná jako endoprotéza pro hady. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Arnie na stará kolena bere role v malých dramatických filmech a po slabší Maggie je Aftermath příjemné překvapení. Tedy, "příjemné." Film to naopak moc příjemný není. Vlastně je to neředěná depka o ztrátě blízkých. Ale Arnie je skvělej a kdo říká, že neumí hrát, tenhle film je důkazem o jeho hereckých kvalitách. Po formální stránce je to ale vcelku rutinní film, který neurazí a ani nenadchne. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Pro mě vynikající film a nejlepší Arnoldův výkon... Smekám...******************* Snímek je inspirován skutečným případem. V roce 2002 při službě dánského letového kontrolora došlo k leteckému neštěstí. O dva roky později jej našel a popravil zoufalý Vitalij Kalojev, který ztratil při nehodě celou rodinu.... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Cesta bez návratu je veľmi komorná dráma, ktorá neurazí, ale ani neprinesie ten pravý zážitok. Príbeh je silný, všetko podstatné sa deje buď na začiatku alebo na konci. To medzi tým je taká výplň, spoveď hlavných aktérov, ich pokusy vyrovnať sa s udalosťou. Subjektívne to ale plynie veľmi dlho a tento pocit je umocnený aj tou clivou hudbou v pozadí. Ako počin to nie je zlé, ale hlbšie stopy to asi nezanechá. 3 z 5 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som rád, že Arnie toči zas filmy, ale radšej by som ho videl v akčnejšej polohe, ktorá mu proste sedí viac ako uplakaný dedo. Aby som to upresnil, nie že by mi tu vadil, ak by zahral nejakú výbornú postavu v dobrej dráme prečo nie, ale toto dobra dráma nieje a Arnie tu nemá moc čo predviesť okrem znudeného xsichtu. 55% - 3* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Perlový náhrdelník dcery Vitalije Kalojeva se stal předlohou pro památník, vybudovaný na místě nehody. Představuje jej zvětšenina tohoto náhrdelníku s „perlami“ o průměru přes 1 metr. Náhrdelník je ztvárněn jako přetržený. (Dinsberg)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom štáte Ohio, mestách Columbus a Cincinnati. Z mesta Columbus pochádza aj predstaviteľka Christiny - Maggie Grace. (m.a.t.o.)

Související novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (více)

Reklama

Reklama