Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se, to zase jo. Drsná pranice policistky, která váží 30 kilo i s odznakem Oddělení vnitřních záležitostí či její závěrečný krvavý E.T. ukazováček směrem k padouchovi, Jamie Foxx rasisticky zválený v mouce, Mulroney hrající si na Sama Rothsteina, ale výsledkem je provozní z chomutovské herny, šíleně přehrávající McNairy, neslyšná auta a neškodný slzný plyn v podzemních garážích, no bylo by toho na knihu a na každé její stránce by se objevovala slova tupost a rutina. Že tohle nepůvodní Vegas Vice může něco nabídnout si asi mohl myslet jen tvrdohlavý baran. Mám za to, že hlavní role se klidně mohla chopit tučná volavka Steven Seagal a ničemu by to neublížilo. I když ten pohled, jak je napěchovaný v těsné policejní uniformě (pokud by na něj vůbec nějakou našli), by mně asi neudělal dobře.. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama