Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když už 17letého Jamese nebaví zabíjet zvířata a drzá nová holka Alyssa ho ve škole přistihne při činu, začne plánovat svou první opravdovou vraždu. (Netflix)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvilku mi trvalo, než jsem si uvědomil, o čem seriál asi bude, ale pak jsem se do děje vyloženě "zažral". Oba hlavní hrdinové jsou přesným opakem otřesných "správňáků" a skvělých "cool" typů, kterým nevěřím ani nos mezi očima, takže jsem si je okamžitě oblíbil. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

17-ročný James, ktorý je o sebe presvedčený že je psychopat, nakoľko ako dieťa vopchal ruku do fritézy a od svojich 8 rokov zabíja zvieratá je lúzrom, ktorý neznáša svojho otca, sa na škole zoznámi s Allyson. Tá tiež medzi svojich spolužiakov nezapadá, nakoľko pochádza z rozvedeného manželstva, neznáša svojho nevlastného otca a ako typický teenager aj všetko ostatné. Potom ako jej nevlastný otec naznačí, že by mohla odísť z domu prehovorí Jamesa, aby spolu odišli z mesta. netuší, že ten s ňou začal chodiť iba preto lebo si ju vybral ako svoju prvú ľudskú obeť, pretože už ho nebaví zabíjať iba zvieratá. Sympatický herci a monológy, zdá sa že z toho bude celkom solídna komédia. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama