Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Trochu by bolo dobre, keby reziser prepracoval tie potvorky co lovili podla sluchu -  ani to nebolo desive, ani atmosfera poriadne nefungovala. Napad so sektarmi na konci filmu som nejak nepochopil, cele to bolo  nezazivne utnute smerom do vzduchoprazdna. Pricom zaciatok bol slusny , no a sivy sedivy nevyrazny priemer dam aj preto, lebo dobro nijak nezvitazilo nad zlom. Jo, akokolvek to znie divne, boju dobra so zlom mna osobne anucili az horory, asi preto ich mam rad   : 55 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

Civilnejší mix Tichého miesta a Bird Boxu. Mark Strong pardon Stanley Tucci si to užíva (vo väčšine filmov je mi nesympatický, tu bol ale v pohode), no i zvyšok kastingu je fajn. Podľa očakávaní sú najväčším mínusom ústredné potvorky, ktoré jednak nie sú vizuálne príliš dobre zvládnuté a jednak nie sú desivé, ani strašidelné (napriek útočným krvavostiam, ktoré stvárajú). Potešili ma viaceré šikovné a vynaliezavé spôsoby, ako im prejsť cez rozum (resp. sluchovody). Nápad so sektou čudný, ale nakoniec prečo nie, ak by sa niečo také naozaj stalo, určite by sa našlo plno podobne šialených pošukov, ktorí by ubližovali nevinným (opäť: viď. Bird Box). Ku koncu už to každopádne stratilo dych a vadili mi logické lapsusy (príšery počujú syčanie hada, ale plápolať vlajky vo vetre nie). ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Totálně béčkový námět se zápletkou na úrovni filmů studia Asylum, ale jeho zpracování je už Netflixovské, tedy relativně áčkové a ani herci nejsou žádná béčka (hlavně mladá Šipková se mi moc moc líbila). A závěrečná konfrontace s pošuky z církve Mlčenlivých film povyšuje nad obdobné šablonovité mozkovýplachy o útěku/o skrývání se před monstry a o dédym, který zachraňuje svou rodinu. Rozhodně mě to bavilo víc, než přehnaně vyhajpovaný (a dějově příbuzný) A Quiet Place, skvělá relaxačka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

The Silence podobne ako Tiché miesta zaujal svojským, zatiaľ neopozeraným spôsobom, ktorý ľudstvo priviedol takmer na pokraj vyhynutia.Taká normálna rodinka bez hviezd pre Netflix priniesla taký normálny postapokalyptický rodinný príbeh. Samozrejme, liberálny fašisticko-čaptavský odpad reprezentovaný vymletým stádom s briadkami a stredovekým imidžom, rovnako ako zmýšľaním si prišiel na svoje o čosi viac, pretože, ako inak, jediný kresťania zle zvládli vývoj udalostí a ako jediný sa dostali do správ. Tie liberálne prasatá by mohli podstúpiť operáciu, v ktorej im do hlavy nakaká ruský bezdomovec alkoholik, aby ich IQ dosiahlo konečne úroveň hodnú ľudskej bytosti. Prečo tie prasatá doku***a každý dobrý film??? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

John R. Leonetti režisér Annabelle to zkouší s Netflixem a natočil bratríčka Quiet Place i Bird Box o vražedných netopýrech a je to bohužel jen průměr. Leonetti je solidní kameraman, ale jako režisér se mu příliš zatím nedaří. Hlavní rodinka je poměrně sympatická, ale Postapo/Road movie linie ničím nepřekvapí, Víceméně vše bylo zvládnuto lépe v předchozích filmech a netopýři sice vypadají slušně, ale na můj vkus neměli tolik prostoru se předvést ( Gore téměř není). Naštěstí to nenudí, občas se vyskytne i napínavější scéna, ale Quiet Place i Bird box byli kvalitativně na tom o dost lépe. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama