Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepovažujte jednu pětinu plného hodnocení za to, že by se mi 101+1 dalmatin nelíbil nebo tak něco. Nebýt posledních deseti minut, možná bych se i překonal a skončil u ****; to je to ale osudné ´kdyby´.. Každopadně pro kindroše další nezbytná záležitost a pro všechny ostatní povinnost pohladit svého čtyřnohého miláčka =) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem zjistil, že první hraný film s dalmatiny je špatný, ale když jsem se podíval na ten druhý, tak je ten první ještě v pohodě. Druhý film už je opravdu úděsný a první půl hodina e vlastně jen natahování o ničem, u kterého je jasné, kam vede. A pak... no a pak nepřijde nic, co by vás mělo překvapit. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina, očividně založená na popularitě prvního dílu, který taky nebyl kdo ví jaký zázrak. Ale tohle? Vaření z ničeho a nakonec nutkavé přehánění některých scén za účelem vylepšení celku. Po úplném vypnutí mysli a nepřemýšlení se to zkousnout dalo, ale jinak rozhodně ne dobrý film a už vůbec ne pokračování. ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Bohužel toto volné pokračování původního filmu je velmi slabým odvarem původního filmu. Jediným pojítkem mezi předchozím dějem je psychicky nadupanaá Cruella De Vil a jeden ze psů, který zvítězil nad jejími sluhy v předchozím ději a který sám bojuje za vlastní štěně. Děj celkově spíše o ničem a připadne mi stejně naivní jako např. Král džungle 2. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička se ještě dala přežít. Glen Close byla ďábelská, Jeff Daniels sympatický, Joely Richardson krásná a Hugh Laurie vtipný. Jenže z bývalé party se vrátila jen Glen Close, která je k tomu ještě totálně tupá nesympatická postava. Najednou pak nemáte nikomu ani pocit, že by jste měli někomu přát. Ti 2 hodní jsou strašný paka, Gérarda Depardieu ani nekomentuju. Nudný bláto. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • V souladu s Disneyho tradicí byly v pár záběrech změněny siluety některých štěňat tak, aby vypadaly jako Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Dalmatin bez "flíčků" je nesmysl. Proto musely být všechny flíčky odstraněny na počítači. (Hal_Moore)
  • Pejska, který hrál dalmatina bez flíčků, si po natáčení adoptoval jeden z trenérů a pojmenoval ho Lala. (HappySmile)

Reklama

Reklama