Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (74)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejvýdělečnější romantické komedie všech dob se v nudné a tupé režii Kirka Jonese nese v duchu útrpné přehlídky nepodařených vtipů (udělat po každé potenciálně vtipné hlášce střih na někoho, kdo se kření, chytá za hlavu nebo vyvaluje bulvy, ji spolehlivě zadupe do země) a praštěných postaviček, které se pod heslem "víc křiku, víc smíchu" změnili z roztomile svérázných řeckých podivínů v nesympatické hysterické idioty. Příběh se tentokrát soustředí nikoli na Toulu a jejího manžela Iana, nýbrž na její rodiče (nechybí scénka s nahým důchodcem zaseklým ve vaně) a na její dceru, která si hledá vysokou školu (zoufalá snaha celé rodiny přesvědčit třicetiletou hlavní hrdinku, že by si co nejdřív měla najít ženicha, měla v prvním filmu své opodstatnění, ale když se nyní snaží do toho samého natlačit osmnáctiletou studentku, tak už je to jen a jen divné). Děj ale často stojí bez hnutí na místě a celkově Moje tlustá řecká svatba 2 působí jako epizoda nějakého průměrného půlhodinového sitkomu, roztaženého na devadesát minut. Delší recenze ZDE. ()

Poupe 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se v kině tak dlouho nesmála jako při sledování tohoto filmu. Ano, některé vtipy už nejsou vtipné, občas si člověk řekne "Proboha!!!", ale ve výsledku je ten film prostě takovým tím momentem, kdy si člověk řekne "Nakonec ta moje rodina není tak špatná" :) Kdo moc nečeká, bude mile překvapen, že to není zas takový průšvih jak by se u druhého dílu čehokoliv dalo předpokládat. Zápletka je taková trochu slabá, ale pro mne osobně to byl krásný flash back na high school a žádání kluka na prom night. Takže za to dávám hvězdičku navíc. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Příjemné pokračování příběhu bláznivé řecké rodiny po 14 letech, které ale funguje jenom ve spojení s prvním dílem. Scéna "svatbu obvykle platí rodiče" je dokonalá, chechtal jsem se nahlas a musel jsem si to několikrát vrátit. A jak je možné, že Nia Vardalos, která v prvním dílu nevypadala nic extra, po padesátce rozkvetla do takové sexbomby?! To budou ty řecké geny... Chtěl jsem dát hódně silné tři, ale když vidím, jak drsně je ten film podhodnocený, dávám čtyři. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Nechápem kde sa tu zobralo také nízke hodnotenie. Jednotka bola nudná pičovina na ktorej sa dalo zabaviť len s veľkými obtiažami a má to 67. Toto malo ľahkosť, dostatok humoru, baby v niektorých outfitoch boli fakt dosť jebateľné a vôbec celé to pôsobilo až neuveriteľne pozitívne a hnije to na 52. Som sám prekvapený aký dojem to na mňa urobilo. Za film ako taký by som dal 3 hviezdy a v zásade by to bolo postačujúce, ale v tomto prípade beriem do úvahy pocity, ktoré vo mne zostali aj bezprostredne po filme. Tak nejak sa mi chce zase žiť, takže preto tá jedna naviac. Ďakujem. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Mě se chce brečet... To bych byl radši, aby ten film pokračování neměl, než aby dopadlo takhle. Jedna velká trapná tragédie, která nakonec vypadá spíše jako parodie na první díl. Ztratilo to kouzlo, veškerou svou duši a ani ty postavy už mě nebavily. Zápletka by stačila, kdyby ten film zvládl trochu vtipu. Jones z toho udělal levnou slátaninu vtipů za sebou. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama