Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

V Michaelovi pořád vidím Dextra, jen čekám kdy už někoho sejme. Ale docela dobry, napětí mohlo být lepší a ne všechno mi tam sedělo - především holka uteče z domu, při vyšetřování se zjistí že si i sháněla falešné doklady apod. očividně tedy chtěla utéct, nebyl to žádný únos, tak pro ji všichni hledají? Životnost staré kazety do videa podle mě bude těžko 30 let a i kdyby tak záznam bude tak mizerný to nemůže jako důkaz obstát. No některé věci nedávaly úplně smysl. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších seriálů. Kromě rozpačitého začátku a zdlouhavého zakončení se na to dalo dívat s jen občasným přetáčením. Místy napínavé, ale převážně se to vleklo a k tomu ty flashbacky a několikráté opakování toho, co už bylo... Pomohl tomu Dexter, zbytek castingu byla dost mizerie. Zvlášť nechápu, proč mu jako partnerku vybrali takovou opotřebovanou policejní babičku. (36%) ()

Reklama

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Tvrdim to stale: Michael Hall je mizerny herec a vobec by hercom nemal byt. Trochu to zachranuje prostredie malomestskeho Anglicka a neopozeranych tvari. Zasadny problem mam ale v extremnej dynamickosti a neprirodzene castych a obcas aj zufalych zvratov. Presne taky ten bordel, ktory ma akoze divaka udrzat v neustalom napati, namiesto toho ho ale znechuti. Odpustam niektore nedostatky a som rada, ze to je len jednoseriova zalezitost. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez přestávky to jede až do konce, pořád to odhaluje nové souvislosti a tajemství. Boží! Jinak všechno bylo v posledním díle vysvětleno. Pokud bude 2. série, tak o něčem jiném. A od stejného autora bych uvítal plno dalších věcí, protože Safe je geniální. Určitě by si to zasloužilo větší pozornost. Jsem zhnusený z toho, že nějaký Most s 90% anebo Killing (který mě bavil) jsou oproti tomuhle strašně roztahované, ale o tolik lépe hodnocené. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Všichni mají nějaké tajemství a někteří i "kostlivce ve skříni". A všichni chtějí jen chránit svoje děti. To je moto celé minisérie, která zaujme dobrým výkonem Michaela C. Halla i jiných. Mnoho let stará tragická událost se vrací i do přítomnosti a viníky té události dostihuje. Mám jen dvě připomínky. Moc mi neseděla tragikomická rodina Sii Marshalové a pak nevím, jestli by poměrně subtilní žena (byť policistka) přeprala mladého devatenáctiletého kluka (byť ožralého a zhuleného). Jinak ovšem velká spokojenost a lehce překvapivý zvrat na konci dává tu třešničku nahoru k ještě větší spokojenosti. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)
  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Bar „Heaven“, který v seriálu vlastní Bobby (Milo Twomey), se ve skutečnosti jmenuje „Night and Day“ a nachází se v Manchesteru, ve čtvrti Northern Quarter. (jezurka42)

Reklama

Reklama