Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naplňuje to co jsem psal u prvního dílu. Seriál je podobně jako clone wars poskládaný z krátkometrážních vedlejších epizod. Baví mě na tom to hodně odlišné pojetí Star Wars, blízké k westernům, výrazně atypická hudba i výprava podobná 80. kovým filmům typu Barbar Conan, kde se prostě deset minut nepromluví. Ale rozhodně to nebude pro každého a k blbobstem typu Last Jedi to má opravdu hodně daleko. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian krásně šlape i ve druhé epizodě, která nabízí skvělou akci a svižné tempo s malou dávkou zelené roztomilosti. Tvůrcům se pěkně daří mísit moderní westernovější přístup s dobře známými prvky Star Wars univerza. Pedro Pascal sice ještě nemohl pořádně ukázat své herecké schopnosti, ale hlavní postava se zdá i v helmě dostatečně charismatická, aby bez problému mohla táhnout seriál i nadále. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Moc velký pokrok se nekoná. Spíše si musíme zvyknout a přijmout jaké to je. Příběh jakožto veškeré podání je stále minimalistické. Malý Yoda (jeho druh nemá název) je roztomilý a rovněž tajemný a jsem rád za využití loutek. Víc nám toho 2. díl nenabídl. Snad příště přistane na zajímavější planetě se zajímavějším děním. Edit: Naštěstí ano. 75%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, já chápu, že jde o cizí planety a jiné formy života, ale když jsem si představil, jak ta zuřivá samice nosorožce snáší vejce, nemohl jsem se přestat smát. Každopádně šlo o povedený díl, i když evidentně nešlo zrovna o opěrný pilíř celého příběhu. Jaké z něj plyne poučení? Na nepřizpůsobivé sběrače kovů si musíte dávat pozor nejen na Karvinsku nebo Mostecku, ale i na jiných planetách a ve všech slunečních soustavách. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maličký Yoda si to ukradl celý pro sebe, KURVA on je tak neskutečně roztomilý. Druhý díl mi přišel o něco lepší než první díl, nejspíš proto, že tomuhle seriálu začínám přicházet na chuť. Pedro Pascal je zatím skvělý, i když nevidíme jeho tvář, tak poznáme díky jeho hraní, co cítí atd. Zatím velká spokojenost. Je tak dál Favreau! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)
  • Kniha „Star Wars Galactic Phrase Book & Travel Guide“ od Bena Burtta (vydána v roce 2001) uvádí překlad jawaského slova „Sooga“ jako „jídlo“, ale v seriálu je to přeloženo jako „vejce“. (G....)

Reklama

Reklama