Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak z filmu, u kterého jsem si nebyl jistý, jestli se na něj vůbec chci podívat (už jenom kvůli tomu, že je to od Netflixu...), nakonec vypadlo celkem příjemné překvapení. Cam má podmanivou "neonově tajemnou" (to je spojení, tvl...) atmosféru, příběh mě zajímal a čekal jsem v napětí, co z toho nakonec vypadne, no bohužel se na konci nevysvětlilo všechno - SPOILER třeba by mě zajímalo, co byla ta její kopie zač - hologram, robot či snad něco jiného? KONEC SPOILERU. Jo, je to o holce, co si půjde za úspěchem v soft-pornu (on celý ten film je vlastně soft-porno) stůj co stůj a nezastaví ji v tom ani střet s její kopií, ale i tak bych stál o více vysvětlení. Jinak to ale film není špatný, i když by mohl být o nějakou čtvrt hodinu kratší, ale atmosféru to má celkem slušnou. Na kvalitu Netflixu nadprůměr. 3* ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Výborný malý thriller od Netflixu, který klasickou zápletku o ztrátě identity moc pěkně napasoval na velmi aktuální téma erotických webcam show. Suverénně natočené dílko bez hereckých hvězd a od neznámého režiséra, které je ale díky své hutné atmosféře zoufalství a beznaděje, do nichž se hlavní hrdinka postupně propadá, velmi poutavé, napínavé a depresivní. A opravdu hodně to připomíná povedenou epizodu seriálu Černé zrcadlo. 80 % ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sexuální techno thriller, který ale s napětím docela slušně pracuje. Za normálních okolností bych tvrdil, že námět do Ameriky svojí totální naivitou docela sedí, ale to by nesměl u nás existovat nedávno vydaný dokument V síti, který navazuje na podobnou tématiku a zachází ještě do větších extrémností. Holka z livechatu se ze začátku tváří hodně napínavě. A ne proto, že očekáváte, co všechno si před tou kamerou vymyslí, jako spíš tím, jaké mystično se v druhé polovině začne dít. Je to navíc všechno pro běžného diváka dost absurdní, ale ti, co programují a internetem žijí dnes a denně Vám potvrdí, že nejhorší je, když Vám internet ukradne identitu, takže na zamyšlení to docela stojí. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Originální námět reflektující posedlost mladých lidí uspět v soutěži identit umělého online světa, navíc formálně skvěle zvládnutý. Ale právě proto jsem od něj očekával rozvinutí dějově širšího konspiračního záběru s dramatičtějším vyústěním. Film je nakonec spíše jen komornějším psychologickým záchvěvem teenagerské postavy s vykolejenou realitou, které psychologické záchvěvy mě coby diváka moc nezajímají. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že ta jednooká z Příběhu služebnice může být takhle sexy. Ale stalo se a to i proto, že Madeline Brewer se tady vůbec nestydí. Co se zápletky týče, tak ukradená identita není ničím novým, ale prostředí erotických portálů má v tomto případě premiéru, díky čemuž to celé působí neokoukaně. Filmaři se lehce dotknou i rodinné linky a ukážou řevnivost či kolegialitu mezi děvčaty, což puncu originality přidává. Líbivý je i řekněme děvkovský vizuál. Jediné, čeho jsem se trochu obával, bylo vyústění. Zápletka se totiž postupem času nabízela několik konců, ale žádný z nich nebyl podle mého gusta. Ale anii tady mě nakonec film nezklamal. Netflix opět boduje. 80% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama