Reklama

Reklama

Open 24 Hours

Trailer 2

Obsahy(1)

Mladou dívku jménem Mary (Vanessa Grasse) zrovna propustili z psychiatrické léčebny poté, co zapálila dům, ve kterém byl její přítel, který ji nutil, aby se dívala, jak v dešti zabíjí lidí. Mary se po tomto těžkém období snaží vrátit do běžného života, a tak si hledá práci. Když dostane zaměstnání na čerpací stanici, je štěstím bez sebe. Dokud nezačne její noční směna. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velkým lákadlem byla pro mě Vanessa Grasse (Leatherface) a po brutálním traileru, jsem očekával dost velký jatka, ale po zhlédnutí nejsem moc nadšený. Kromě poslední půl hodinky (do této doby jsem dokonce uvažoval pouze o 2*), kde dojde na jedinou, slušnou Gore scénu (zabití kurátora) Open 24 Hours, téměř nic lepšího nenabídne. Všechny postavy jsou nudné, příběh taky, je tu spousta nelogických scén, vrah s kladívkem už myslím není cool a ani Vanesska tu bůhvíjak nezazářila. Škoda, za mě docela velký zklamání. Slabé tři hvězdy. (199. hodnocení, Full HD) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská nastupuje na novou práci na benzinku jelikož se kdysi pokusila zabít svého starého,který vraždil ženské a nutil ji na to se dívat je pod drobnohledem. Během noční směny se jí zdá, že ten chlap po ní jde otázka zní je to skutečnost nebo pouze halucinace více nebudu nějak spoilerovat. Celou dobu jsem tipoval, že pointa bude něco ve stylu Noc s nabroušenou břitvou (kdo viděl ví) nakonec režisér překvapil je zde i jeden slušně povedený mord (ten s tím kladivem) . Bohužel film hapruje v logice a scénáři (po 35 násobném vrahovi by asi šlo policajtů jak nasraných ne žádný pominu takové věci, že pokud někoho přetáhnete lopatou asi by se tam rychle nezvedl) Je to mezi 40 a 60 dám aj 60 budu hodný. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mary je magor a má slušné halušky, kdy tvůrci rozehrají hru s divákem tak, že už ani on pomalu neví, co je skutečnost. Jenže postupně se z halušek stává kolotoč ztrácející napětí, takže je fajn, když nastoupí realita. Bohužel, Mary se chová jako kráva a navíc je k tomu dřevák. Film využívá řadu klišé - trefíte toho nepravého, honí vás zabiják, ale vy křičíte haló, aby věděl, kde jste, rána rýčem do hlavy složí každého, ale minimálně od Halloweenu a Pátků 13. to neplatí, a když postava táhne kladivo po zemi, páč ho nemůže ani zvednout, tak najednou hele - běhá s ním v rukou jako čamrda. Na druhou stranu mě i tyhle nesmysly kolikrát baví. Škoda, že tu jsou všechny postavy kreténské, tudíž nemáte komu fandit. Dojde i na spoustu krve, rozmydlenou hlavu a potyčku s parohy. Některé scény jsou velmi dobré - na příklad přetékající záchodová mísa a šok. Zkrátit o dvacet minut, mohl by z toho být i dobrý nervák. Lepší průměr ale určitě. Déšť je fajn... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl už delší dobu na Harddisku ale pořád jsem ho odsouval, protože se mi do něho moc nechtělo. Moc jsem si od něho nesliboval ale nakonec nemůžu říct, že bych se u filmu vyloženě nudil. Bavili mě ty halucinace hlavní hrdinky, který děj vždy alespoň trošku oživili. Poslední půlhodinka nabídne i nějakou tu krev. Za mě dobrej průměr. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scenár by si zaslúžil max. 2*, ale atmosféra opustenej nočnej benzínky robí svoje a keď k tomu prirátame sympatickú (hoci nespoľahlivú a nepredvídateľnú) hrdinku, je výsledkom veľmi fajn trilerový horor (hororový triler?). Zo začiatku som si to fakt užíval, ale postupne začal byť scenár fakt jedna veľká príšernosť (SPOILER vo väznici vypadne elektrika a vďaka tomu utečie niekoľko väzňov, to ako naozaj? SPOILER). Veľká škoda. Slušné gore. S prižmúrenými očami trochu ako moja poviedka Kamionista zo zbierky Obchádza nás temnota. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Bělehradu v Srbsku. (ČSFD)
  • Když v 53. minutě Mary (Vanessa Grasse) otevře dveře od záchodové kabinky, vedle záchodu nic není. Za 35 vteřin však vpravo vedle záchodu stojí zvon, používaný na ucpané WC. (ČSFD)

Reklama

Reklama