Reklama

Reklama

Jste zváni na výroční 70. Herogasmus! Při vstupu musíte předložit tuto pozvánku! Platí stejná pravidla jako vždy: žádné kamery, žádní nenadaní hosté, kteří nepodepsali mlčenlivost, nejsou svolní ke všemu a nedají to do médií! Hračky si přineste vlastní, ale jídlo, alkohol a lubrikanty budou všem k dispozici! A nezapomeňte potvrdit účast, abychom znali počet návštěvníků kvůli cateringu! (Prime Video)

(více)

Recenze (46)

WathanajX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl naprostý mazec!! Až takový, že poruším  své nepsané pravidlo o psaní recenzí protože tohle se prostě aspoň krátce okomentovat musí. Za mě bezpochyby nejlepší díl celého seriálu. Nepamatuju, kdy jsem koukala na nějaký seriál a řekla jsem si že tohle byl díl naprosto bez chyby, nudných míst a tak skvěle zahraný. No prostě Herogasmus jak vyšitej!! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradna epizodka plna akcie, napadov, zvrhlosti, brutalit a napriek tomu hlavny pribeh drzi pevne v mantineloch a dava zmysel. V ramci vsetkych tych potrhlosti to proste nesklzlo do takej blbiny, ako sa to deje u vacsiny menej prepracovanych filmov, ci serialov. A to ocenujem este polhviezdim navrch. Objektivne tak 85% Spolocnicka a manipulatorka toho hlupeho "chobotnico-suka" mi uz celkom lezie na nervy, snad ju postihne nejaky vizualne posobivy koniec. :) Typek v zavere mal pri streame so Starlight posobivo pevnu ruku alebo vymakany stabilizator.  :D A-trainovo prevedenie starobylej americkej verzie "dragging through the streets" - vlacenia ulicami bolo tiez "posobive". Myslim, ze spanielska devocka, co ludom vyhadzuje mozgy do vzduchu, este zohra v pribehu vyznamnu rolu. ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro (chlípné) znalce komiksů rozhodně jedna z nejočekávanějších epizod. Herogasm je v komiksech totiž označována událost, na které se sejdou všichni superhrdinové a pořádají neuvěřitelně zvrhlé orgie. No... a tvůrci se rozhodli tuto událost zfilmovat (zeseriálovat/zepizodovat, nevím jak se říká zfilmování do seriálu). No... pane bože!!! Nejchlípnější, nejdrsnější, nejdrastičtější, nejakčnější, nejvícenervydrásající epizoda! Ať už jde o rozemletí obličeje o chodník, kuřbu chobotnicí (Deep se dočkal), Párek lásky (jak se jmenuje česky postava v komiksech),  či konečně pěstní souboj, který má ale neuvěřitelný koule a můj zájem si získal na těch sto procent! Protože vidět tři supráky (včetně Butchera) mlátící toho zmrda Homelandera, to je prostě skvost a vrchol čehokoliv, ať už tý nejpromakanější akce z nejpromakanějších akcí, či ta nejvíce na city hrající bitka v historii na city hrajících bitek. Totální náhul! To, čeho jsme se dočkali v celém seriálu se nám sem dostalo dvakrát tolik... teda, kromě prostoru pro Frenchieho a Kimiko, kteří mi tam tak trochu chyběli.  (a i přes to, řže mi to nepřijde jako úplně nejlepší díl, tak to je) KULERVOUCÍ MEGANÁHUL PLN VŠEHO CO MÁME NEBO NEMÁME RÁDI ALE I TAK SI TO NÁSLEDNĚ OBLÍBÍME DVAKRÁT TOLIK ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům se nějak daří posouvat dál a dál hranice toho, co je možné v TV vidět. Sex, násilí, vulgarita vše ve prospěch příběhu, nikoliv jako snaha ohromit a podbízet se úchylnému divákovi. V podobných výjevech si nelibuju, ale sem to prostě patří. Dělá to postavy a jejich motivy mnohem uvěřitelnější. Násilí tady nepůsobí jako zábava, ale spíš jako zdůraznění toho, že to není nablblá show, nebo hra, ale opravdu tvrdý příběh o střetu sráčů vs větší sráči vs několik slušných lidí. Tvůrci se nebojí jít až za hranu a divák tohle prostě ocenit musí. Předvídat, co se bude dít další epizodu, je skoro nemožné. V porovnání s tímto seriálem, vám budou ty disneyovské plytkoanusády, připadat jako večerníčky pro retardy. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čakal som trošku viac od celkového konceptu Herogasm epizódy, v komiksoch to bolo také bizarné vyblbnutie ale táto epizóda je dejovo asi najlepšia a Herogasm tu funguje ako skvelý kontrast s vážnosťou deja ktorý sa odohráva. Podobne ako Peacemaker, táto epizóda má vážne scény, potom vtipné scény, potom nechutné scény a potom na to všetko ešte celá Herogasm záležitosť. Všetko graduje a každá z postáv má v tejto epizóde nejakú dôležitú scénu, nejaký problém ktorý musia vyriešiť a to sa tu skvelo kombinuje so superhrdinskými orgiami. Tvorcovia mohli spraviť z tejto epizódy vtipný filler ale vo výsledku som rád, že išli touto cestou lebo prehĺbilo to charaktery a naozaj to bol jeden z vyvrcholení seriálu (pun intended) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V čase 16:56 můžeme slyšet známý „Wilhelm Scream“. (LUKICKK)
  • Scéna, kde Homelander (Antony Starr) vede rozhovor sám se sebou, je založena na momentu z komiksu, konkrétně z 49. vydání 9. svazku. (NiWi)

Reklama

Reklama