Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (238)

mira007 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že když jdu do filmu od party, co má na svědomí v rámci žánru nadprůměrný Všechno nebo nic tak dostanu jenom to "nic". Já jako nejsem náročnej, ale tak tohle mi absolutně vůbec nesedlo, zatímco ten první film, byl vtipný, dynamický, sympaticky obsazený s parádní muzikou a ohromně pozitivní atmosférou, tak tady jsem hodinu čekal, kdy se to rozjede a ono to přešlo z bláznivé romantické komedie do drama o soužití s alkoholikem. Hřebíčkovou mám rád, ale začíná být okoukaná a Dykovou moc nemusím, ale tady se na ni na bolelo i jen koukat - ta holka by se měla dát do kupy, dějově to je hrozně primitivní klišé, což by mi u tohoto filmu nevadilo, ale to by to muselo mít trochu šťávu. Vraždou je i dabing, ale to je to nejmenší.Jedna hvězda za brilantní výkon maličké Valentýnky Bečkové, která všechny převálcovala. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Za mne příjemné překvapení a to hned z několika důvodů. Za prvé v tom nehrál Langmajer, což vnímám jako velké plus, za druhé je to zdařile obsazeno, Petra Hřebíčková je výborná, malá Valentýna Bečková roztomilá a Balzerová, ta nemá chybu nikdy. Za třetí jsem se i zasmála, dialogy neprudily a celé to scénáristicky držello pohromadě. Hudba nevýrazná, ale hodila se. Co vidím jako mínus, bylo úděsné přehrávání vyzáblé a vrásčité Dykové a protivně pozitivní konec. Jako celek řadím snímek do kategorie, kouknu jednou za deset let. Nechápu zdejší hodnocení, kde jsou pomalu na stejné úrovni daleko horší hovna české kinematografie posledních 30let. Za mne 60%. ()

Reklama

nany2121 

všechny recenze uživatele

Velmi zlé! Žial česká kinematografia ide strmhlav dole, živí sa sračkami niekde na úrovni kolumbijskej telenovely. Všetky české filmy v 21. storočí sú ako cez kopirák - lacné vzťahové záležitosti všeho druhu, často krat vidieť snahu to zabaliť do vtipného (trápneho) pozlátka, sexuje tam asi každý s každým, už pomály neni herečky, ktorá by nemala vlastnú sex scenku, okaté hranie na city, velmi prehrávané herecké výkony :) proste novodobá kolumbijsko-česká kinematografia. Hanba. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

V kontextu jiných českých filmů to tedy tak hrozné nebylo - a proto to ráda nadhodnotím. Je to podle předlohy Evy Urbaníkové, která se evidentně vdala, takže už se jmenuje Twardziková, ale je to stále ona: zručná červená knihovna plná moderních emocí. A to už se ani nedivím, že hlavní roli hraje zase Petra Hřebíčková, na ostatní herečky režiséři zřejmě ztratili kontakt (stejně jako na české herce - ti už zřejmě došli frontálně, protože taková injekce od bratrů Jugoslávců se hned tak nevidí). A připojuji se k odoraci té holčičky, byla vážně miloučká, tu se neopouštělo lehce. ()

HorrFi odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se najdou lidi co ohodnotí tenhle film a z těch hodnocení vyjde 51% tak to může znamenat jenom dvě věci - za A) hodnotit na čsfd může snad už i robot nebo za B) jako společnost už nemáme šanci a morálně se mi chce zvracet.. jediná dobrá věc byla krásná Petra Hřebíčková, ale kvůli jejímu obličeji hvězdu dávat nebudu.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)
  • „Bylo to vzrušující a vášnivé natáčení. S Martou Ferencovou je to vždycky živočišné. Ale byla to samozřejmě i legrace, protože scénář sám o sobě má spoustu trefných a vtipných dialogů. Vyzkoušeli jsme si v tomto filmu všechny tváře lásky, jak tu zranitelnou, tak tu opravdovou, jak smutné, tak veselé situace. Emoce v tomto filmu prostě stříkají na všechny strany,“ uvedla Petra Hřebíčková (Natálie). (SONY_)

Reklama

Reklama