Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Riziko 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Kultový animák, v ktorom si partia hipíkov fičiacich niekde na tráve (ktorú si musia niekde v tom svojom karaváne poriadne schovávať, pretože som si ju na obrazovke nikdy nevšimol) vôbec nerobí problémy s tým, že ich pes rozpráva a všade okolo nich sa rozťahujú všakovaké príšery. Hm, žeby to nebola tráva, ale LSD??? ()

Reklama

matmanX 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl několik dílů a většinu z nich jsem ani nedokázal dokoukat do konce. Nevím, jestli tohle měl být pořad pro nějaký pečovatelský ústav pro retardované, ale větší myšlenku a lepší zápletku má i Teletubbies. Všechny díly jsou naprosto stejné s jediným rozdílem, že někdy chytá hrdiny Yetti, jindy Drákula nebo některé z tisíců monster, které jsou buď úplně převzaté z jiných filmů, nebo vzešly spojením několika. Oni hlavní "hrdinové" jsou velice nesympatičtí, ale toho užvaněného psa s IQ tykve jsem doslova nesnášel. Vysoké hodnocení přikládám za vinu tomu, že většina lidí hodnotí jen z nostalgie a vzpomíná, kdy se jako šestiletí dívali na seriál na německých stanicích. Jednu * dávám za pár odkazů na horory, které aspoň trochu pobavily. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Scooby-Dooby-Doo, where are you? We got some work to do now." Myslím si, že už absolútne kultová znelka starého seriálu Hanna Barbera, ktorý som kedysi ani v najmenšom nemohol vynechať. Pamätám si ešte časy z 90-tych rokov, keď Cartoon Network robil Scooby maratón všetkých starých seriálov a mal som možnosť stráviť so Scoobym v podstate absolútne celý deň. To boli skutočne skvelé časy a pamätám si to veľmi dobre. "Scooby-Doo, Where Are You?" to odštartoval a myslím si, že tu bolo pár epizód, ktoré boli skvelé. Problém je trošku, že si niekedy už nepamätám, ktoré diely boli z ktorej série. A je možné, že niektoré sa ocitli v neskorších. Každopádne. Animácie boli na svoju dobu veľmi dobré a myslím si, že aj dnes vyzerajú lepšie než posledná Scoobyho reinkarnácia v "Be Cool, Scooby-Doo!". Neviem. Môj názor je, že radšej sa pozerám na postavy keď vyzerajú takto než keď vyzerajú takto. Takže v tomto smere dávam tvorcom veľký kredit. Zápletky a formulky tu fungujú a niektoré epizódy boli fakt dobré. Najviac si asi pamätám hypnotizujúceho klauna, alias Harry The Hypnotist. Vyrastal som s tým a mám na to len dobré spomienky. Občas to vedelo byť trošku otravné, a humor je trošku mix, ale celkovo podľa mňa veľmi dobrá šou. A rád sa k nej vrátim. Len neviem či na to budem mať ešte niekedy dostatok času, keď mám 30 rokov. Možno raz so svojimi deťmi. Hodnotenie: B+ ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Tuhle první řadu Scoobyho seriálů jsem viděl poprvé už před x lety na zahraničních programech a kvůli těm vzpomínkám jsem původně dal ****. Teď, po zhlédnutí mnoha horších i nejhorších pozdějších řad, se ke mně Where Are You zase dostalo a dávám znovu 4*. ALE musím překousnout (stejně jako ve všech ostatních v českých tv vysílaných řadách) dabing především Scoobyho (jeho výslovnost slov s "r" a další pazvuky) - rozbíjí to vtipnost některých scén, kdy mu není rozumět. Taky by si mohli nějak ujednotit překlady všech těch "zoinksů a jinkiesů." ...a speciálně v téhle řadě mám chuť zabíjet, když se tam skorodospělí lidi osloví "děti." (Třeba Fred řekne: "Děti, máme tu záhadu.") ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • Ve 2. epizodě první série má Shaggy v jednu chvíli blondďaté vlasy, zatímco v předešlých a v následujících záběrech vždy klasicky světle hnědé. (fiLLthe3DD)
  • Podle tohoto seriálu bylo natočeno pár animovaných celovečerních filmů a dokonce dva hrané. (CrypzzXD)
  • Seriál měl premiéru v září roku 1969 a od prvního vysílání byl obrovským americkým trhákem. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama