Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenze uživatele diccon k tomuto seriálu (16)

Love, Death & Robots (2019) 

Podle zdejsiho hodnoceni jsem cekal nekonvencni novatorskou serii originalnich sci-fi pribehu, coz se rozhodne nekonalo. Technicky zpracovani kazdyho jednoho dilu je super, to je bez debat. Ovsem scenaristicky cela serie casto kulha na vsechny ctyri. Vsechny pribehy spadaji do jedny z nasledujicich kategorii: 1. Lehce ironicky sci-fi s obcas originalnim napadem. To jsou ty nejlepsi. 2. Pribehy ala Philip K. Dick - nebylo by to spatny, kdyby to tu uz x-krat nebylo... 3. Neoriginalni stokrat ohrany story v novym kabate a 4. Propagandisticky WOKE shity - zrudnosti, kvuli kterejm davam nakonec dve hvezdy misto puvodne zamyslenejch tri. Je to velka skoda, protoze jak jsem psal, potencial ma tenhle format velkej a (opet) byl promarnenej. Jsem zvedavej, s cim se vytasej v druhy serii, ale obavam se, ze se navysi pocet shitu na ukor poctu tech lepsich dilu. ()

Na Sonnie si nepřijdete (2019) (S01E01) odpad!

Cyberpunkova WOKE lesbicka onanie pro feministky treti vlny zabalena do hezkyho grafickyho kabatku (nebo strap-onu? si vyberte...). Nenavist vuci cemukoliv muzskymu z toho caka na mile a jedinej chlap, kterej neni vykreslenej jako hovado je ten omega samec, co dela technickou podporu hlavni bestii. Ted si pro vyvazeni budu muset pustit Arnoldova Barbara Conana, bych se hodil do klidu. ()

Tři roboti (2019) (S01E02) 

Vtipna ironie. Neoriginalni, ale dobre zpracovana, ze prominete i mensi logicky lapsy. ()

Svědectví (2019) (S01E03) 

Slabsi variace na Philipa K. Dicka. Audiovizualne ovsem parada. ()

Obleky (2019) (S01E04) 

Zabavnej dil - redneckovska Hvezdna pechota. Neprekvapi, pobavi. ()

Požírač duší (2019) (S01E05) 

Slabej dil, predvidatelny a nedobre promysleny (pruzkumna vyprava hledajici Drakulu s sebou nema ani cesnek, ani svecenou vodu, ani stribrny kulky? Really???) ()

Když převzal moc jogurt (2019) (S01E06) 

Pobavilo. Puvodne jsem cekal Yogurtha ze Space Balls, takze bylo i prekvapeni, kdyz se ukazalo, ze se skutecne jedna o obyc jogurt. ()

Za souhvězdím orla (2019) (S01E07) 

Hlavni zapletka je skoro variace na Oblivion s Tomem Cruisem. Takovejch uz tu bylo... Hvezda navic za vesmirnou mrdacku. P.S. Animace dobra, ale ze se jedna o CGI pozna i simpanz. Tak dobry to zase neni. ()

Dobrý lov (2019) (S01E08) odpad!

Desiva propagandisticka WOKE hromada shitu. Soudruzi, komu z vas prijde, ze postavy a pribeh tady maji hloubku, podivejte se na 30 pripadu Honzy Zemana, to budete teprv cumet na drat. Dojemny jakoze steampunk pribeh o perverznich obtloustlych BILYCH Anglicanech vykoristujicich male Cinanky a jejich neboha strasidylka zijici v souladu s prirodou, ktera pro sve zvrhle sexualni poteseni meni anglicti usurpatori na cyborgy. Dafuq??? REALITA: Cina nebyla behem svoji historie mezi velkejma imperiema zadnej beranek (snad s vyjimkou posledni dynastie Cching) a behem dvacatyho stoleti vyprodukovala takovy speky jako kulturni revoluci, "Velky skok kupredu" a nekolik desitek milionu mrtvejch. Dneska drzi vesely primat v mire prirodniho znecisteni a obchodu s lidskymi organy (sic!), ktery zhusta pochazeji od nepratel rezimu (ze kterych se rozhodne nestavaji cyborgove, ale bezejmeny mrtvoly v dire nekde na skladce). Anglickej Hong-Kong byl cely 20. stoleti jedinym svobodnym uzemim v tyhle casti kontinentu a navic diky Anglicanum taky uzemim nejbohatsim. Vyprodukovat takovou megasracku par let po protestech obyvatel Hong Kongu proti totalite zavadeny z Pekingu, ktery Cinani rozehnali strelbou ostrejma je Platonska idea slova "chucpe". A je dost desivy, kolik hodnoticich se tady nad timhle ideologickym odpadem teteli blahem. Libi se vam taky Triumf vule, Zid Sus nebo film Gottwald? To by mel vazeni, protoze to je stejna hromada vylhanyho balastu. ()

Měňavci (2019) (S01E10) 

Bylo by to lepsi bez histerickyho mavani diskriminaci jinakosti a teatralniho konce. ()

Pomocná ruka (2019) (S01E11) 

Ano, je naprosto beznym postupem, ze pri EVA pracuji astronauti naprosto nezajisteni napr. lanem apod. Wait... Cela zakladni premisa je blbina. Nepripoutat se pri EVA je asi jako jet autem 200 km/h a misto sedadla s bezpecnostnim pasem si sednout na drevenou stolicku nepripevnenou k podlaze. Chjo. ()

Noc ryb (2019) (S01E12) 

Pribeh jak z westernovyho rodokapsu. Nechtel bych bejt tim starsim typkem, kterej bude muset rano serifovi vysvetlovat, co se stalo s jeho partakem... ()

Zimova modř (2019) (S01E14) odpad!

Prej "hlubsi smysl". "Meditace nad smyslem zivota"... No to urcite. Zhovadilost na urovni "kaviarovych toustu" to je! I kdyz porad existuje moznost, ze si tu tvurci delaji prdel z celyho "moderniho umeni" a vsech pseudofilozofickejch new age bullshit kecu, ktery ho obklopujou. V tom pripade davam 5 hvezd. ()

Doba ledová (2019) (S01E16) 

Po x-ty zpracovanej pribeh o miniaturni paralelni civilizaci. Alespon je to vtipny a hezky naanimovany. Sentiment z hrani Transport Tycoon a Civilizace. ()

Alternativní historie (2019) (S01E17) 

Ma to byt jakoze humor, ale bohuzel se to jaksi nevyvedlo. ()

Tajná válka (2019) (S01E18) 

Zabij ghoula, posilis mir! ()

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama